MAGAZA

Najveća pop zvijezda na svijetu najavila koncert u Beču

Pop zvijezda Taylor Swift iduće godine stiže u Evropu a 9. avgusta pjeva u Beču. Pjevačica je objavila datume svoje turneje pod nazivom The Eras Tour. Ovog ljeta nastupa po Meksiku, Argentini i Brazilu.

“Izvinjavam se, imam nešto za reći. Jedva čekam vidjeti vas na The Eras Tour sljedeće godine na ovim novim međunarodnim datumima”, napisala je Taylor u objavi na Twitteru. Ta je objava pogledana 78 miliona puta te ima više od pola miliona lajkova.

Početkom godine pjevaće u Japanu, Australiji i Singapuru, a potom se seli u Evropu. Evropski dio turneje počinje 9. maja 2024. koncertom u Parizu, a završava 17. avgista nastupom u Londonu.

Podsjetimo, nakon što su objavljeni datumi koncerata u Meksiku, Argentini i Brazilu, fanovi su tražili način kako osigurati svoje ulaznice i mjesto na koncertu. Iako će se koncert održati tek za pet mjeseci, fanovi kampuju na ulazu u dvoranu Estadio River Plate u Buenos Airesu u Argentini, piše časopis Clarin.

Foto: Freepik

Možda ti se također sviđa

MAGAZA

Zašto su virusi aktivniji zimi?

Specijalisti su zabrinuti zbog potencijalnog porasta slučajeva gripe i koronavirusa ove nadolazeće zime i njihova zabrinutost ne iznenađuje. Iako virusi
MAGAZA

Pet kuhinjskih aparata koji troše najviše struje

Novac nam je na umu i u najboljim vremenima, ali mnogi od nas će još više razmišljati o upravljanju svojim