MAGAZA

Jeftinije parkiranje na aerodromima: Beč, Sarajevo, Beograd, Zagreb, Ljubljana

Jeftinije parkiranje na aerodromima: Beč, Sarajevo, Beograd, Zagreb, Ljubljana

Kako se približava vrijeme godišnjih odmora, mnogi putnici koji lete avionom iz Beča suočavaju se s izazovom pronalaska jeftinog i sigurnog parkirališta za svoja vozila na aerodromima.

Kada putujete avionom, troškovi parkiranja mogu ozbiljno uticati na vaš budžet. Službena parkirališta na aerodromima često su (pre)skupa, ali postoje privatni parking servisi koji nude povoljnije opcije.

U nastavku ćemo vam predstaviti jeftine alternative za parkiranje na aerodromima u Beču, Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, kako biste uštedeli novac prilikom putovanja.

Beč (Panda Parking)

Panda Parking je privatni parking servis smješten nedaleko od aerodroma u Beču. Ovaj servis nudi povoljne cijene parkiranja i osigurava sigurno mjesto za vaša vozila tokom putovanja. Objekt je pod video nadzorom, osvijetljen i osiguran 24 sata dnevno. Također, pruža besplatan prijevoz od parkirališta do aerodroma i obrnuto.

Više informacija na:

https://www.pandaparken.at

Beograd (Carport)

Carport je privatni parking servis smješten u blizini aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Ovaj servis nudi pristupačne cijene parkiranja i osigurava sigurnost za vaša vozila. Cijene kreću od već 250 dinara (oko 2 eura) po danu. Parking je pod video nadzorom i osiguran 24 sata dnevno, a rezervacija se vrši jednostavno online. Također je dostupan besplatan prijevoz od parkirališta do aerodroma i obrnuto.

Više informacija na:

https://carport.rs

Sarajevo (Parking Aerodrom Sarajevo)

Parking Aerodrom Sarajevo je privatni parking smješten neposredno uz međunarodni aerodrom Sarajevo. Ovaj servis nudi povoljne cijene parkiranja i osigurava sigurno mjesto za vaša vozila. Objekt je pod video nadzorom, osvijetljen i osiguran 24 sata dnevno. Također je dostupan besplatan prijevoz od parkirališta do aerodroma i nazad.

Više informacija na:

https://parkingaerodromsarajevo.com

Zagreb (Park & Fly)

Park & Fly je privatni parking servis smješten u blizini Međunarodnog aerodroma Franjo Tuđman u Zagrebu. Ovaj servis nudi povoljne cijene parkiranja i osigurava sigurno mjesto za vaša vozila tokom putovanja. Parking je pod video nadzorom i osiguran 24 sata dnevno. Također je dostupan besplatan prijevoz od parkirališta do aerodroma i nazad.

Više informacija na:

https://www.parkandflyzagreb.hr

Ljubljana (Aeropark)

Aeropark je privatni parking servis smješten nedaleko od aerodroma Jože Pučnik u Ljubljani. Ovaj servis nudi povoljne cijene parkiranja i osigurava sigurno mjesto za vaša vozila tokom putovanja. Parking je pod video nadzorom i osiguran 24 sata dnevno. Također je dostupan besplatan prijevoz od parkirališta do aerodroma i nazad.

Više informacija na:

https://www.parking-aeropark.si

Savjeti za jeftinije parkiranje

Prije nego što rezervirate mjesto za parkiranje, preporučujemo da provjerite dostupnost i cijene putem web stranica ili da izravno kontaktirate ove privatne parking servise. Na taj način ćete dobiti sve potrebne informacije o detaljima, uvjetima i cijenama parkiranja.

Odabirom ovih privatnih parking servisa imate priliku smanjiti troškove parkiranja na aerodromima u Beču, Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, uz zadržavanje sigurnosti i praktičnosti. Vozite se do aerodroma svojim vozilima i bez brige o visokim cijenama parkiranja. Planirajte unaprijed i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme kako biste imali mirno putovanje bez nepotrebnog stresa.

Možda ti se također sviđa

MAGAZA

Zašto su virusi aktivniji zimi?

Specijalisti su zabrinuti zbog potencijalnog porasta slučajeva gripe i koronavirusa ove nadolazeće zime i njihova zabrinutost ne iznenađuje. Iako virusi
MAGAZA

Pet kuhinjskih aparata koji troše najviše struje

Novac nam je na umu i u najboljim vremenima, ali mnogi od nas će još više razmišljati o upravljanju svojim