MAGAZA

Upozorenje: Ove tri stvari nikada ne pozajmljujte drugima zbog mogućnosti privlačenja nesreće i loše energije!

Kako tvrde Feng šui stručnjaci, ove stvari ne smete da poklanjate drugima.

Novčanik

Feng šui tvrdi da predmeti mogu prenositi energiju i izazvati nesuglasice kod kuće. Pozajmljivanje novčanika i tašni loše utiče na novac i može doneti neočekivane troškove. Luksuzna odeća takođe može nositi isti uticaj prema učenjima Feng šuija.

Odeća i obuća

Iako je uobičajeno među prijateljicama, pozajmljivanje odeće se ne preporučuje. Redovno sređivanje garderobe je savetovano, uklanjajući komade u kojima se ne osećate dobro.

Nije preporučljivo pozajmljivati te komade, već ih bolje dati kao poklon. Ako neko dobije odeću, preporučuje se da je operu pre nošenja. Takođe, potapanje odeće u rastvoru soli u hladnoj vodi je preporučljivo pre nošenja.

Nije preporučljivo pozajmljivati papuče jer to može doneti lošu energiju u poslovni život. Ako želite da izbegnete nošenje cipela po kući, imajte nekoliko pari tankih papuča za goste.

Sat

Feng šui preporučuje da ne pozajmljujete satove kako ne biste privukli lošu energiju koja može mučiti njihovog vlasnika.

Izvor: Novosti Magazin, Foto: Stock

Možda ti se također sviđa

MAGAZA

Zašto su virusi aktivniji zimi?

Specijalisti su zabrinuti zbog potencijalnog porasta slučajeva gripe i koronavirusa ove nadolazeće zime i njihova zabrinutost ne iznenađuje. Iako virusi
MAGAZA

Pet kuhinjskih aparata koji troše najviše struje

Novac nam je na umu i u najboljim vremenima, ali mnogi od nas će još više razmišljati o upravljanju svojim