POZITIVA

Neverovatno! Stranci poslali preko 60 pari malih cipela za kokošku koja nema prste na nogama

Osoba koja šeta pse u Kaliforniji usvojila je kokošku bez prstiju, što je privuklo pažnju na društvenim mrežama. Preko 60 parova malih cipela poslato je za nju. Kokošica malezijske Serama rase izgubila je prste zbog grinje koja je napala njene noge.

Nova vlasnica Meech Davignon iz Escondida u Kaliforniji morala je da ih leči vazelinom i vatom. Pomažući joj da se oporavi, počela je da je nežno zove “Nubz” po kraćim delovima njenih prstiju.

Ova ljubavna pažnja donela joj je najharizmatičniju kokošku koja “vlada kokošinjcem” među njenim psima, mačkama, morskim prasicama i 11 drugih kokoški, iako je hramao dok se kretao.

Davignon je primetila da ima problema da se kreće po tvrdim površinama. Tad se setila da ima par malih papuča za pse koje njen najmanji pas nikada nije koristio. Pomislila je da bi mogle pomoći Nubzu.

„Kako je postajao udobniji noseći svoje male cipele, ostavljala sam ih duže svaki put”, rekla je Davignon za Washington Post. „Uskoro se kretao mnogo bolje nego pre jer su bile odličan mali pomoćni uređaji za mobilnost. Dozvoljavala sam mu da ih nosi da bi hodao po drvenim strugotinama i svemu što mu je bilo teško za noge.“

Prošlog januara, čudan par je proslavio 1 godinu zajedništva, a Davignon je proslavila otvaranjem TikTok naloga za Nubza s video snimcima kako hoda u svojim malim papučama. To je izazvalo viralnu buru interesovanja za kokošku, s komentarima da li bi bilo u redu poslati Nubzu još cipela.

Davignon tvrdi da su mu omiljene plave čizme , koje liče na popularne Ugs čizmice. U njima može brže da se kreće.

Izvor: Good News Network, Foto: Stock

Možda ti se također sviđa

POZITIVA

Ovo je najsmješnija scena u istoriji serija 

Dvije hiljade Britanaca biralo je najsmješniju scenu u britanskim serijama u anketi koju je sproveo TV kanal Gold povodom 30
MAGAZA POZITIVA

Koje su najsigurnije destinacije za putovanje u 2023. godini

Venezuela je najopasnija zemlja na svijetu –gotovo 84% građana i posjetioca ove zemlje su žrtve kriminala. Ne želite biti prevareni,