MAGAZA POZITIVA

Odbeglo prase pronađeno uz pomoć glumca Kevina Bacona, po kojem je dobilo ime

Kako prenosi Good News Network, desila se jedna simpatična situacija sa odbeglom svinjom u Pensilvaniji. Ta svinja dobila je dovitljivo ime po poznatom glumcu Kevinu Baconu.

Umesto da dozvoli da ga obuzme gubitak pažnje javnosti, Kevin Bacon je koristio svoje društvene mreže kako bi upozorio ljude iz Pensilvanije o nestaloj svinji i naporima vlasnice Chelsea Rumbaugh da je ponovo pronađe.

Chelsea živi u Cumberland Township-u i dovela je svinju kući 13. oktobra. Nakon dva kratka bekstva, Kevin Bacon je pobegao nakon što se provukao ispod ograde svog ograđenog prostora. Tako je počela dvonedeljna šetnja po ruralnom području.

Chelsea je kreirala Facebook stranicu pod nazivom ‘Bring Kevin Bacon Home’ (Vratite Kevina Bacona kući). Ona je redovno objavljivala lokacije i vesti o svinji kako bi koordinisala napore spasavanja. Zamolila je komšije i prijatelje da podele stranicu. Time je stranica dospela u vidokrug određenog gospodina Kevina Bacona.

Tada je poznati glumac podelio Facebook stranicu na svojim Threads vestima, uz opis “Vratite Kevina Bacona kući!”

Tokom svojih “Footloose” avantura, svinja Kevin je postala naviknuta da jede hranu od ljudi. To je na kraju dovelo do njenog kraja u vidu lepljivog peciva sa neškodljivim Benadrylom koji za životinje deluje kao sedativ.

Chelsea-ina slobodoumna svinja se vratila kući. Čak je i slobodno ušla u svoj ograđeni prostor, koji je dodatno ojačan betonom kako bi se sprečilo njegovo kopanje tunela.

Izvor: Good News Network, Foto: Stock

Možda ti se također sviđa

MAGAZA

Zašto su virusi aktivniji zimi?

Specijalisti su zabrinuti zbog potencijalnog porasta slučajeva gripe i koronavirusa ove nadolazeće zime i njihova zabrinutost ne iznenađuje. Iako virusi
MAGAZA

Pet kuhinjskih aparata koji troše najviše struje

Novac nam je na umu i u najboljim vremenima, ali mnogi od nas će još više razmišljati o upravljanju svojim