MAGAZA PETICA

Pet najšarmantnijih znakova zodijaka

Astrologija sugeriše da određeni horoskopski znaci poseduju prirodni šarm koji ih čini privlačnima drugima. Vage, koje upravlja Venera, poznate su po svom šarmu i eleganciji. Lav, kojim vlada Sunce, isijava samopouzdanje i vitalnost. Blizanci, kojima vlada Merkur, osvajaju svojom duhovitošću i raznolikošću. Ribe, kojima vlada Neptun, empatične su i pune saosećanja. Bik, svojom vernosti i stabilnošću, pruža udobnost i sigurnost. Ovi horoskopski znaci poseduju osobine koje ih čine šarmantnim ličnostima za interakciju.

Iako svaki znak poseduje izvestan šarm koji mu je specifičan, astrologija ipak izdvaja ovih pet šarmera:

Vaga

Često su smatrane oličenjem šarmantnosti. Njima vlada Venera, čineći ih posebno magnetski privlačnima. One imaju sposobnost razumevanja drugih i ulažu sebe u održavanje ravnoteže gde god da se nađu. Odlične su diplomate i ne manjka im socijalnih veština.

Lav

Lavovi imaju magnetičan šarm koji zrači. Oni najbolje funkcionišu kada je sva pažnja na njima. Zahvaljujući svojem samopozdanju, privlačni su drugima. Njihova vera u sebe je zarazna i prija ljudima oko njih.

Blizanci

Šarm blizanaca zasniva se na njihovoj inteligenciji i dovitljivosti. Njihova lakoća snalaženja u razgovorima neodoljiva je i zrači samopouzdanjem. Često ih krasi i izraziti entuzijazam.

Ribe

Ribe su znak kojim vlada planeta Neptun, planeta sanjara i umetnika. One su često duboko intuitivne i razumeju svaku vašu reč i kada ništa ne kažete! Njihova dobrota i odricanje sebe ih čine beskrajno simpatičnima.

Bik

Bikovi su, kao zemljani znaci, stabilni ali i veoma seksipilni. Oni umeju zaista da vas slušaju i da se pored njih osetite posebno. Često hedonisti, umeju da uživaju u materijalnom aspektu života i da učine sitnice fantastičnim.

Izvor: The Times of India, Foto: Stock

Možda ti se također sviđa

MAGAZA

Zašto su virusi aktivniji zimi?

Specijalisti su zabrinuti zbog potencijalnog porasta slučajeva gripe i koronavirusa ove nadolazeće zime i njihova zabrinutost ne iznenađuje. Iako virusi
MAGAZA

Pet kuhinjskih aparata koji troše najviše struje

Novac nam je na umu i u najboljim vremenima, ali mnogi od nas će još više razmišljati o upravljanju svojim