PETICA

Najboljih 5 filmova koje treba da pogledate pre Nove godine

Prema Digital Trends-u, koji je sastavio listu, postoji deset najboljih filmova trenutno dostupnih na Netfliksu, od kojih izdvajamo 5 najboljih za vas.

The Killer

Nakon gotovo dve decenije rada, adaptacija grafičkog romana “Ubica” Aleksisa Nolenta i Luka Džekamona konačno je dostupna na Netfliksu. Ovaj film režirao je Dejvid Finčer. Glavni lik, Majkl Fasbender kao Ubica, predstavljen je kao usamljen, hladan profesionalac bez lične veze prema svojim metama. Nakon incidenta, Ubica se nađe u defanzivi tokom međunarodne potere, testirajući njegovo strpljenje. Ovaj moderan akcioni film, uz odličnu režiju, sadrži i neočekivanu komičnu notu.

The Impossible

Filmski debi Toma Hollanda, glumca iz MCU Spider-Mana takođe je mučna priča o preživljavanju koja se zasniva na istinitom događaju.

Kada je zemljotres u Indijskom okeanu 2004. izazvao cunami, Henri (Juan Mekgregor) i Marija Benet (Naomi Vots) su bili na odmoru sa svojom porodicom na Tajlandu i suočili su se s ogromnom silom prirode.

Nakon cunamija, Marija je teško povređena i ostaje sa svojim najstarijim sinom. Henri pronalazi svoja druga dva sina na drugom mestu. Sa toliko povređenih i mrtvih, porodici Benet će biti potrebno nekoliko malih čuda kako bi preživeli dok se Tajlanđani udružuju pred ovom tragedijom.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Ubrzo je postao favorit za Oskara za najbolji animirani film. Nakon događaja iz prvog filma, Majls Morales (Šemejk Mur) pronalazi ritam u tome da bude prijateljski muški Spajdermen. Njemu ipak nedostaju Gven Stejsi (Hejli Stajnfeld) i njegovi drugi paukovi prijatelji.

Kada otkrije da postoji društvo Spajdermena, tim ljudi-paukova zaduženih za zaštitu postojanja Multiverzuma, ogorčen je otkrivši da izgleda da je on jedini koji nije znao za to. Međutim, postoji jedan koban razlog za to neznanje…

Dune

“Dune: Drugi deo” će se morati sačekati do 2024. Međutim, dobra vest je da je premijera “Dune” filma na Netfliksu omogućila većem broju fanova da vide ovaj epski naučno-fantastični roman Frenka Herberta u potpunosti realizovan na ekranu.

Na Arakisu, najvažnijem svetu u Galaktičkoj imperiji, vojvoda Leto Atreides (Oskar Ajzak) dobio je skoro nemoguć zadatak da sklopi mir sa domorodačkim Fremenima uz održavanje protoka začina koji omogućava čovečanstvu da putuje u svemir. 

No Hard Feelings

“No Hard Feelings” je film koji označava povratak Dženifer Lorens na veliko platno nakon nekoliko godina odsustva. Ona tumači lik Maddie Barker, žene koja se bori sa finansijskim problemima i suočava se s gubitkom doma i automobila. Njen nastup definitivno ostavlja nezaboravan utisak.

Zato Maddie prihvata bizarnu ponudu za posao od Lairda (Matthev Broderick) i Allison Becker (Laura Benanti). Ako Medi uspe da zavede njihovog sina Persija Bekera (Endrju Bart Feldman) i izvuče ga iz njegove ljuske pre nego što ode na koledž, onda može da se spase svoje finansijske crne rupe. 

Izvor: N1, Foto: Stock

Možda ti se također sviđa

PETICA

Pet stvari koje sputavaju vaš uspeh

Iako uspeh za svakog od nas podrazumeva različite stvari, svi težimo tome da budemo uspešni, piše In Journal. Pa ipak,
PETICA

Pet stvari koje nikada ne biste trebali reći svojoj djeci

Iako se ponekad čine bezazlenima, neke riječi roditelja mogu povrijediti dijete i ostaviti trajne posljedice na djetetovu sliku o sebi.