Zabranjeno pušenje: „Citiramo svete knjige, treniramo kamikaze“

0

Novi spot Zabranjenog pušenja za pjesmu „U tvoje ime“ sniman je na trgu istarskog gradića Raša koji je izgradio, a zatim na njemu održao i govor talijanski diktator Mussolini.

Riječ je o četvrtom spotu s albuma „Radovi na cesti“, za pjesmu koja govori o našoj svakodnevici kroz teme tajnih udruženja, ekstremizma i sve prisutnije netolerancije prema drugačijem, što je slikovito prikazano u spotu.

„Sejo i ekipa ponovo su, na svoj jedinstveni način progovorili o našoj svakodnevici, poigravši se ovog puta s temom tajnih udruženja, ekstremizma i sve prisutnije netolerancije prema drugom i drugačijem. Ovaj trend, koji polako osvaja planetu, prikazan je kroz slučaj malog seoskog ugostitelja koji je smislio jedinstven plan kako da ostvari san svakog domaćeg privatnika, a to je da postane veliki biznismen, ali i patriota“, navodi se u opisu spota.

Scenarij za spot je napisao Sejo Sexon, a režirala ga je Marcella Zanki, dok produkciju potpisuje Dario Vitez. Autori pjesme „U Tvoje ime“ su Sejo Sexon, Tomislav Andrić i Toni Lović.

Pogledajte kako izgleda novi spot Zabranjenog pušenja.

Foto: Wikipedia /Zlatan Menković / Spektroom / CC BY-SA

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


9 × = 45