Sedmični horoskop: Škorpije i Bikove čekaju nova poznanstva i novi počeci

0

Ovan

Mogući su problemi sa prijateljima ove sedmice. Neki planovi se mogu izjaloviti ako ste bili previše ambiciozni dok ste ih pravili. Pokušajte da planirate manje obaveza po danu, jer ćete ovako stalno biti pod stresom. Morate biti vrijedni da bi sve bilo kako treba na poslu. Od sredine sedmice ćete imati više energije i bićete romantičniji nego inače. Ne treba da se povjeravate svima.

Bik

Imate dosta planova koje nikako da ostvarite. Neka starija osoba vam možete biti od pomoći. Ne odlažite više posao, nego prionite na završavanje. Odlaganjem se sve nagomilava i pravite sebi problem. Ne zamjerajte se kolegama, nego dajte sve od sebe da se uklopite. Potrudite se da se usredsredite više na privatni život. To će vam bolje ići nego sve drugo ove sedmice. Porazgovarajte sa partnerom oko nekih stvari koje su bitne, koje stalno odlažete. Ako ste slobodni, ovo je sedmica za nove početke.

Blizanci

Početkom sedmice bićete usmjereni na sebe i privatni život, ali od srijede na novčanu situaciju. Bitno je da ne trpi veza zbog novčane situacije. Ako niste u vezi, ne morate ništa da započinjete dok ne budete spremni. Bitno je da ne brzate jer sada sve što se radi brzo može biti dalekosežno loše. Odličan je period za kraći put. Mogući su problemi sa zubima ili leđima.

Rak

Partner je jako dobro raspoložen. Konačno možete da pričate o nekim planovima koje odavno želite da ostvarite. Ovo je sedmica za to. Ljubav cvjeta, sve je mnogo lakše poslije lošeg perioda. Sada je vrijeme za zaljubljivanje. Uživajte u lijepom periodu i iskoristite dobre aspekte. Slobodni mogu naći neku osobu koja će im prijati, to svakako neće biti nešto površno. Sada se stvaraju bitne veze, a ako je nešto loše kod onih koji su već u vezi popraviće se. Mogući su iznenadni troškovi.

Lav

Imate dosta posla koji se mora odraditi, ne znate kako sve da postignete. Nekad ne možete da radite kako svima odgovara, a i ne radi vam se svaki dan. Potrudite se da se usmjerite na detalje, napravite plan rada i držite se toga. Brinite malo više o svom zdravlju. Konzumirajte manje obroke.

Djevica

Posvetite se partneru. Gledajte da se ne nervirate nego da se okrenete zabavi, hobiju i porodici. Bitno je da vam svaki dan bude zanimljiv, a ono što vam je teško možete raditi na kreativniji način, da biste lakše pregurali problem. Bićete komunikativniji nego inače, tako da su moguća nova poznanstva. Spavajte i odmarajte više.

Vaga

Napeti ste. Imate osjećaj da vas niko ne razumije, kao da pričate nekim drugim jezikom. Potrudite se da napravite kompromis sa drugima. Ne nervirajte se oko nekih stvari koje ne možete da promijenite. Prijatelji vam mogu biti od pomoći ove sedmice. Ne donosite ishitrene odluke koje mogu da ugroze vaš život ili da donesu velike promjene. Poslušajte bliske ljude, mogu vam dati neki dobar savjet.

Škorpija

I dalje nije sve kako treba na poslu. Gledajte da malo više energije uložite u rad, a da se manje nervirate, jer će loš period trajati i ove sedmice. Iako imate puno posla, neki ljudi iz bliskog okruženja vam mogu praviti problem. Manje se hvalite, više radite. Ne pričajte drugima o svojim planovima. Ne obazirite se na priče drugih ljudi. Moguć put i jedino na putu možete poboljšati odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, takođe, možete upoznati neku zanimljivu i finu osobu koja nije iz vašeg mjesta.

Strijelac

Ozbiljniji ste. Trudite se da napredujete na poslu i da sve bude kako treba. Malo vas više nervira nezainteresovan stav kolega. Gledajte sebe. Ne prejedajte se. Neki planovi neće ići kako ste zamislili, ali mogući su iznenadni troškovi vezani za dom. Neka ženska svjetlija osoba može biti od pomoći.

Jarac

Morate biti praktični, ne sanjari, ali ne treba da planirate mnogo stvari unaprijed. Posao će vam biti glavna briga ove sedmice. Treba pozavršavati obaveze koje imate. Ne morate stalno pomagati drugima. Morate prvo prioritetne obaveze da završite. Ne pozajmljujte nikom novac ove sedmice.

Vodolija

Mogući su iznenadni troškovi. Ne obavljajte kupovinu nekih stvari koje vam nisu previše potrebne, ovo se naročito odnosi na tehniku. Štedite više. To vam teško pada, ali budite odgovorni što se tiče posla i obaveza koje morate da uradite na vrijeme. Nemojte kasniti. Tako možete sebi napraviti problem. Strastveniji ste nego inače i skloni ste flertu.

Ribe

Ove sedmice vam sve ide kako treba u ljubavi. Potrudite se da tako i ostane. Romantični ste i skloni zaljubljivanju. Svi hoće da vam pomognu što se tiče posla, pa bi bilo dobro da iskoristite te prilike. Ne nervirajte se oko posla, samo je bitno da ne zapostavljate obaveze i da poštujete rokove. Rasijani ste ove sedmice. Pazite šta potpisujete.

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


− 6 = 1