Izložba o prijestonici Austrije: Mladi umjetnici o Beču

0

Galerija KMG Art u Beču od 6. do 29. jula otvara umjetničku izložbu o prijestonici Austrije. Radovi koji će biti predstavljeni su djelo 25 umjetnika izdavačke kuće Vienna Art Box koja se bavi štampom savremenih umjetničkih djela. Umjetnici su se bavili Bečom, njegovom istorijom i njegovim društvom, a proizvod tog procesa su ostvarenja koja će biti predstavljena.

U pitanju su uglavnom mladi umjetnici koji su koristili različite stilove i tehnike: crtanje, ulje, akrilne boje, kolaži ili fotografije. Sigmund Freud sa majmunima, Falco, Romy Schneider, Stephansdom, ali i štandovi sa kobasicama su samo neke od predstavljenih tema.

Radove će između ostalih izlagati i fotograf i digitalna umjetnica Marliz Plank, slikar Kristofer Kžižek i ilustratorka Andrea Zapanta Šarf. Posjetioci će biti u prilici da pogledaju izložbu, ali i da kupe djela, ukoliko su zainteresovani. Ulaz je slobodan.

Umjetnička dela iz portfolija kuće Vienna Art Box su limitirana izdanja lijepe umjetnosti i prodaju se u muzejima, knjižarama i dizajnerskim radnjama, a od skoro kuća ima i sopstvenu online prodaju.

 

Izvor: Eurocomm-PR

Foto: KMG Art Gallery

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


7 − = 1