Želite se ponovno osjećati kao na početku veze? Usvojite ove jednostavne navike

0

Kada prođu svi oni uzbudljivi događaji od prvog sastanka do medenog mjeseca, nije čudno da strast malo splasne. Ali kada jednom stanete, promislite i shvatite da odnos vašeg partnera i vas više nalikuje na cimerski nego na ljubavni, naravno da se zabrinete. Strast se može stišati, ali ljubav se zbilja ne bi smjela početi gasiti.

Za oživljavanje ljubavi nisu potrebni skupi romantični vikendi ni bilo kakvi materijalni potezi.

Ono što je neizostavno potrebno je stvaranje određenih navika. Isto kao što imate naviku oprati zube prije spavanja i nakon buđenja, jednako tako možete stvoriti naviku održavanja romantičnih trenutaka s vašim partnerom.

Osim što biste “volim te” trebali što češće govoriti uživo, a ne telefonski, trebali biste usvojiti male geste koje će se s vremenom pokazati kao pravi potez.

Prije odlaska na posao pružite jedan drugom malo duži zagrljaj, a ne samo letimični poljubac.

Prije spavanja razmijenite nekoliko lijepih riječi i recite jedan drugom za šta ste zahvalni u svojoj vezi ili braku.

Držite se za ruke prije nego što utonete u san.

Kada malo razmislite, ove male geste sve su što vam je potrebno kako biste pokazali jedno drugome koliko se istinski volite i koliko ste sretni zajedno. Ako se ne možete sjetiti kada ste posljednji put to napravili, moramo vas upozoriti da je zbilja prošlo predugo i da se morate baciti na posao, piše Index.

 

Foto: Pixabay

 

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


2 × 7 =