Zašto je partnera nekad toliko teško voljeti?

0

Svaka je osoba drugačija i po nečemu posebna, ali ako u tu jednačinu dodamo i horoskopski znak, tek tada ćemo dobiti jasnu sliku zašto je partnera ponekad toliko teško voljeti. Bikovi nisu spremni na kompromise, ovnovi su sebični da prihvate partnera kao ravnopravnog, a ostali su još i gori…

Koliko si se puta zapitala zašto je tvoj dragi toliko tvrdoglav ili zašto sve radi po svom i ne popušta ni u kojem trenutku? Sada, uzimajući u obzir horoskopski znak partnera, možeš jasnije vidjeti šta se to događa.

Ovnovi – često sve drugo stavljaju ispred ljubavi i ponekad se u tolikoj mjeri zatrpaju poslom, obavezama i planovima, da nemaju ni vremena razmišljati o svom životu s partnericom.

Bikovi – lojalni su i osjećajni. No, donošenje bilo kakvog kompromisa u vezi vrlo lako nadjačava sve ove dobre osobine. Teško će promijeniti nešto na sebi zbog ljubavi i odreći se vlastitih principa.

Blizanci – su pametni, duhoviti, ali i cinični i sarkastični i to gotovo nepodnošljivo. Tu je i njihov manjak odlučnosti. U jednom trenu žele jedno, a onda u drugom sasvim drugo. Teško se predaju nečemu ili obavezuju.

Rakovi – su vjerni i puni ljubavi, ali ako ih je neko u prošlosti povrijedio, to neće zaboraviti. Zbog toga im prošle veze definišu sadašnje, što ih može uništiti i prije nego uopšte i započnu.

Lavovi – su energični i vole biti u centru pažnje. Važno im je da svi o njima imaju najbolje mišljenje zbog čega se često nađu sami sa svojim mislima te na onu pravu, istinsku ljubav često budu slijepi.

Djevice – često misle da su nesposobni zavoljeti, zbog čega se ne vole upuštati u ozbiljnije odnose. Često se zatvaraju u vlastiti krug panike i tuge.

Vage – izbjegavaju bilo kakve konflikte, sukobe i svađe i sav bijes zadržavaju u sebi. Gotovo nikad nisu u potpunosti iskreni šta zapravo osjećaju, jer se boje da će ih druga osoba povrijediti.

Škorpije – su jako osjetljivi pojedinci koje kad neko povrijedi postaju bezobrazni, dramatični i nepodnošljivi. Njihove ljubavne veze često ne traju predugo i sve svode na nivo Shakespeareove drame.

Strijelci – su zabavni i pametni, no problem im je obavezivanje bilo koje vrste. Isto tako im sve brzo dosadi, pa i ljubavne veze.

Jarčevi – su užasno opsjednuti vlastitim poslom i karijerom da zaborave da u životu postoji neko kome moraju posvetiti pažnju. Isto tako misle da finansijskom sigurnošću mogu riješiti sve probleme.

Vodolije – imaju problem s emocijama. Ne vole vlastite osjećaje dijeliti s drugima, ali ni kad neko svoje osjećaje otvoreno izražava.

Ribe – često ne vole sami sebe, a samim time im je vrlo teško povjerovati u pravu i dugotrajnu ljubav. Dok se to ne desi, veza s njima je osuđena na propast.

 

Foto: Pixabay

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


3 × 8 =