Zagrepčanin opsjednut Ninom Badrić, prijeti mu zatvor

0

Zagrebačkom vozaču Iliji (57) prijeti osam mjeseci zatvora jer je opsjednut poznatom pjevačicom Ninom Badrić, koja ga je prijavila policiji.

Kako piše Jutarnji list počelo je suđenje za takozvano “nametljivo ponašanje”.

Ilija već godinama ide na Ninine koncerte i tamo stoji u prvom redu, a počeo joj se pojavljivati i u privatnom životu, ne samo u Zagrebu nego i na Braču i Hvaru.

Badrić ga je jednom prilikom uspjela fotografisati i poslala je fotografiju policiji. Kako se može razaznati iz njegovih tvrdnji, on se nadao ljubavnom odnosu s Ninom, ili barem profesionalnom, s obzirom na to da joj je pisao pjesme.

Njegovo uporno pojavljivanje je kod Nine Badrić izazvalo nemir. Primijetila ga je prije pet godina na svojim profilima na društvenim mrežama, gdje joj je pisao komentare ljubavnog karaktera.

“Nedugo nakon toga sam na svojim koncertima uz binu uočila starijeg muškarca, izrazito prosijede kose, srednjeg stasa, koji je svojim izgledom odskakao od mlađe publike”, kaže Nina.

Navodi da joj je prije dvije godine pozvonio na vrata stana u Zagrebu i da ju je to šokiralo.

“Donio mi je neke pjesme, ali se ne sjećam je li išta posebno govorio. Samo je zurio u mene. To me izrazito prestrašilo, osobito jer sam ga prepoznala s koncerata. Rekla sam mu da s njim ne želim nikakav kontakt, da mi prestane nositi pjesme i pisati mi te da mi više ne dolazi, jer da ću ga prijaviti policiji. Unatoč tome, u junu 2019. snimala sam spot u Jelsi, a prije toga sam u Bolu imala koncert te sam ga susrela po izlasku iz hotela. Užasno sam se prepala. Nisam mu se obraćala. Nakon toga sam provela nekoliko dana u svojoj kući u Jelsi te sam ga primijetila kako sjedi na zidiću ispred kuće”, otkrila je Nina Badrić istražiteljima i dodala da se zatim spustila na ulicu te otišla do nametljivog obožavatelja, zamolivši ga da je prestane pratiti. On joj je, prisjeća se, tada odgovorio da ljetuje na Hvaru i da ima pravo biti tu.

Ilija je priznao da mu se Nina Badrić sviđa kao pjevačica, ali i da je sve jedan veliki nesporazum.

“Poslao sam dopis u njen sandučić, u kojem sam tražio od nje da se odredi. Tražio sam odgovore, a nisam ih dobio. Nisam joj narušavao intimu. U Jelsu odlazim već sedam godina, a Ninu pune tri tamo nisam vidio, niti sam joj u Jelsi prilazio, a kamoli je do tamo slijedio. Ali tada se u meni rodila ideja. Samo sam joj htio dati ruže. Napominjem da sam je puno puta na društvenim mrežama branio u svojim komentarima i svaka moja riječ je išla njoj u korist. Sve što sam u životu napisao, napisao sam za Ninu. Sjećam se i da sam jednom objavio na njenoj stranici pjesmu koju je ona pohvalila pa sam se malo na nju zakačio, jer si u tom smislu odgovaramo”, kaže Ilija, koji je nakon toga blokiran pa Nininu stranicu više nije mogao vidjeti.

Jednom mi je otvorila vrata, kaže on, čekao sam je i vidio da je to ona.

 

Izvor: Jutarnji list

Foto: Wikipedia / RliculCC BY-SA 3.0

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


− 5 = 4