Wiener Linien organizuje modnu reviju

0

Bečko preduzeće za saobraćaj Wiener Linien organizuje modnu reviju 21. oktobra 2019. godine pod nazivom „Ponesi svoju ljubav prema javnom prevozu“.

Iako djeluje neobično, u Beču je javni prevoz popularan, a građani i građanke Beča se ne libe da to i pokažu. Tako preduzeće Bečke linije organizuje modnu reviju u Muzejskoj četvrti u Beču u kojoj prvenstveno preovladava ulična i urbana odjeća za mlade. Modeli su uglavnom u crnoj boji, a na njima se ističe logo Bečkih linija u bojama grada – bijeloj i crvenoj. Kolekcija se sastoji od ukupno devet odjevnih komada koji mogu da nose i žene i muškarci.

U pitanju su vjetrovka (149 EUR), donji dio trenerke (79 EUR), majica (45 EUR), top (39 EUR), bodi (99 EUR), čarape (19 EUR), kaiš (39 EUR), torba (35 EUR) i šal (35 EUR). Nova kolekcija ima ograničen broj artikala i akcenat je stavljen na kvalitetnu izradu i materijale.

Kao i prva, nova kolekcija je nastala u saradnji sa dizajnerskim brendom Peng! i studijom Miyagi koji je prošle godine za Bečke linije izradio kolekciju kupaćih kostima. Modna revija počinje u 17 časova u Muzejskoj četvrti u Beču. Nakon revije biće organizovana žurka uz DJ-a i živu svirku. Ulaz je besplatan.

Izvor: Eurocomm-PR

Foto: Irina Gavrich

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


+ 6 = 11