Whiplr otkriva: Koje su najperveznije zemlje u svijetu

0

Aplikacija Whiplr, lansirana u februaru prošle godine, omogućava korisnicima da pronađu partnere za seks – ali malo drugačiji, pervezniji seks. Zahvaljujući ovoj aplikaciji, odnosno njenim korisnicima, otkriveno je koje su to zemlje najperverznije u svijetu.

Na osnovu prikupljenih podataka iz aplikacije, ustanovljeno je da su prve na listi „nevaljalih“ zemalja Sjedinjene Američke Države, a odmah za njom slijede Velika Britanija, Kanada, Italija i Holandija.

Aplikacija je otkrila i koliko se seksualne sklonosti razlikuju od zemlje do zemlje. Tako najperverzniji državljani, Amerikanci, vole BDMS, odnosno vezivanje, disciplinu, dominaciju i potčinjenost, Britanci bičevanje, dok Nijemci vole da razgovaraju tokom seksa.

Što se pomoćnih sredstava tiče, Holanđani vole lateks i kožu, a Austalijanci lisice.

Za kratko vrijeme aplikacija Whiplr je postala veoma popularna i danas ima više od 120 000 korisnika. Komercijalni direktor Whiplra Daniel Sevitt iznenađen je velikim brojem korisnika u inostranstvu, iako aplikacija nije prevedena na ostale jezike.

„Detaljnijim analizama smo došli do iznenađujućih rezultata. Whiplr koristi veliki broj ljudi u Rimu, a posebno u Vatikanu. Nismo preveli aplikaciju na druge jezike (Whiplr je na engleskom), ali očigledno je da neki oblici komunikacije ne poznaju jezičke barijere“, naveo je on.

Foto: shutterstock.com

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


+ 5 = 10