Uglednom naučniku mačka se popela na glavu tokom TV intervjua, pogledajte kako je reagovao

0

Ugledni poljski istoričar Jerzy Targlaski dao je intervju za holandski TV kanal Nieuwsuur ali teško da će se iko sjećati o čemu je govorio. Naime, svu je pažnju ukrala njegova ljubimica, narančasta mačka, koja mu se usred snimanja popela na glavu i ondje udobno smjestila.

Targlaski je baš bio usred pojašnjavanja neke odluke poljskog Vrhovnog suda, kad je mačka skočila na njegovo rame i počela se na njemu gnijezditi. Targlaski nije ni okom trepnuo jer je valjda već posve navikao na takvo ponašanje svoje ljubimice, već je mrtav-hladan nastavio odgovarati na pitanja novinara Rudyja Bouma.

Mačka je malo hodala po njegovim ramenima a onda se smjestila tako da mu je repom zaklonila čitavo lice. Targlaski je tek tad reagovao, smireno odmaknuvši mačji rep s lica kao da se radi o pramenu kose.

Novinar je snimku neobičnog intervjua podijelio na svojem Twitter profilu.

„Jerzy Targlaski se nije nimalo uzbudio kad mu se usred intervjua mačka popela na glavu“, napisao je Pouma u tvitu kojeg je nedugo nakon toga pogledalo 300.000 ljudi.

Kako se nije radio o prenosu uživo, u kasnijoj verziji koja je emitovana na TV-u izbačen je dio kad mu se mačka penje po glavi, ali svejedno je prikazan dio u kojem je Targlaski miluje, piše Jutarnji.

Foto: Screenshot

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


9 + = 16