Tipovi žena koji odbijaju muškarce

0

Žene na različite načine pokušavaju da pridobiju pažnju muškaraca. Ponekada sav taj trud može da bude uzaludan ako odaberete pogrešnu taktiku. Ono što mislite da bi privuklo muškarce, možda će samo imati kontraefekat.

Ne dozvolite da vam se neke stvari obiju o glavu. Možda ono što vi mislite da je vaša prednost, muškarci ustvari vide kao manu. Ovo su tipovi žena koji, kako priznaju muškarci, odbijaju jači pol.

Fensi modna robinja
Sve na vama je markirano? Ako vam je stalo da ste uvijek u garderobi poznatih modnih brendova, nemojte misliti da će to impresionirati i muškarce. Većina njih ne zna koju vi to torbu ili cipele nosite, a i nije ih mnogo briga za tim. Neće ih privući brend odjeće koji nosite već vaša ličnost. To ne znači da treba da se zapustite i da ne izgledate atraktivno. Naprotiv, muškarci vole atraktivne djevojke, ali ne vole robinje mode.

„Luda za sportom“
Ukoliko zaista volite i razumijete se u sport, imaćete veliki plus kod njega. Ali nema potrebe da forsirate ako ne volite. Sasvim je u redu da niste zainteresovani za sport, ni on nije zainteresovan za šminku. Više ćete ga nervirati ako se bezuspješno trudite da pokažete interesovanje, a pri tome miješate igrače, navijate za drugi tim ili mu postavljate brojna pitanja tokom utakmice i ometate mu gledanje.

Robinja dijeta
Mislite da je sramota jesti pred muškarcima, pa uvijek glumite da niste gladni ili jedete male porcije? Nema potrebe za tim. On će naručiti ono što voli i što mu se jede, to isto očekuje i od vas. Glumu da ništa ne jedete jer čuvate liniju niko ne voli. Radije uzmite hamburger koji toliko želite! Samo nemojte pričati punih usta, to mu se sigurno neće svidjeti.

„Djevojka sa diplomom“
To ne znači da nećete privući muškarca ako imate diplomu, već da se on neće zaljubiti u vašu diplomu i obrazovanje već u vas. Ako stalno budete isticali vaše visoko obrazovanje nećete daleko dogurati sa njim. Pronađite neke druge teme koje će i njemu biti interesantne za razgovor.

Gospođica „kikotalo“
Zapamtite: gore od loše šale je pretvaranje da vam je nešto smiješno i kikotanje na svaku njegovu, čak i neuspjelu šalu. Da opet ne bude zabune, svaki muškarac voli nasmijane djevojke, ali ne voli bespotrebno kikotanje i pretvaranje. Neka vaš smijeh bude iskren.

Djevojka koja zna sve
Previše priče o vašoj karijeri i vašem poslu može da mu dosadi. Muškarci ne vole kada sve o vama saznaju za jedno veče. Ostavite neke detalje iz svog života i za kasnije, misterioznost i tajanstvenost mogu još više privući pažnju muškarca. Također, ne pravite se da znate sve o svemu. Zna i on mnogo toga, ali neće vam svaki put upadati u priču.

Ljepotica svjesna svog tijela
Ljepota i zgodno tijelo privući će muškarca, to je neosporno. Ali uglavnom nisu dovoljni da ga i zadrže na duže vrijeme. Pokažite da mu imate ponuditi više od savršenog izgleda. Uvijek pravite granicu između primamljivog i neukusnog, i ne pokušavajte sakriti svaki svoj nedostatak šminkom ili odjećom. Nekada je prirodni izgled ljepši od „vještačkog“.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


+ 3 = 6