Startup susreti u Beču – ViennaUP‘20

0

Jedna od najraznovrsnijih i najbrže rastućih startup zajednica u centralnoj Evropi predstaviće se u maju ove godine u glavnom gradu Austrije na manifestaciji „ViennaUP´20“. Od 11. do 17. maja posjetioce očekuje više od 80 zanimljivih predavanja, radionica, konferencija, sajmova i susreta.

Za domaće i internacionalne startupove, firme, investitore i talente to je prilika za otkrivanje bečke startup scene i internacionalno povezivanje. „ViennaUP’20“ promoviše Beč kao ambiciozno startup sjedište u srcu Evrope!

U okviru susreta poseban fokus biće na trendovima u oblasti tehnologije u zdravstvu i socijalnom preduzetništvu. Takođe će na dnevnom redu biti pametni gradovi, kreativna industrija, pametna manufaktura, blockchain tehnologija.

Ključni događaji tokom ovih susreta biće „weXelerate“, „Talent Garden“, „Impact Hub“ i „Tribe. Space“. Organizatori očekuju više od 20.000 učesnika.

Napravite korisne nove kontakte, otkrijte nove mogućnosti i pridružite se bečkoj startup zajednici i velikim internacionalnim akterima i realizujte svoj potencijal! Više informacija na stranici www.viennaup.com.

 

Izvor: Eurocomm-PR

Foto: Christian Fürthner / PID

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


7 − 3 =