Srbija u vrhu turističkih destinacija u Evropi za 2019. godinu

0

Srbija je izabrana među 12 destinacija koje bi mogle da budu najzanimljivije za putovanja u 2019. godini, tako je objavio  TravelLemming.com koji se bavi malo poznatim i istraženim destinacijama u svijetu.

Lista za „najzanimljivije za putovanja u 2019. godini“ je napravljena na osnovu prijedloga brojnih turističkih organizacija širom svijeta, koje su nominovale destinacije. Zatim su najbolji svjetski turistički blogeri odabrali najinteresantnije prijedloge za koje je glasalo više od 1,75 miliona ljudi na društvenim mrežama.

Za svaku zemlju je naznačeno zbog čega je ona baš izabrana, pa je tako Srbija dobila preporuku za jedno od najboljih turističkih odredišta u cijeloj Evropi.

„U Beogradu možete da iskusite ritam noćnog života na plutajućim noćnim klubovima, jednu od najljepših uličnih likovnih scena na svijetu i šarmantan grad unutar tvrđave. Izvan glavnog grada naći ćete mirne rijeke koje vijugaju kroz bujne zelene doline, šarmantne gradove i sela puna istorije na svakom koraku. Najbolje od svega, položaj Srbije na jugu znači da je možete posjetiti u bilo koje doba godine“, piše na stranici travellemming.com.

Osim Srbije, među 12 najinteresantnijih destinacija našle su se i Farska ostrva, Slovenija, švedska Laponija, Kosta Brava u Španiji, Hvar u Hrvatskoj, Kijev, Brno u Češkoj, Lihtenštajn, Danska i Kent u Engleskoj.

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


1 + 4 =