Priča o velikodušnom mladiću iz Splita će vam popraviti dan

0

Topla ljudska priča dolazi nam iz Split, gdje slučajni susret jedne bake i jednog mladića vraća vjeru u velikodušnosti i saosjećanje.

Objavljena je prvobitno na Dalmatinskom portalu čijoj se redakciji javila djevojka koja je javno željela zahvaliti mladiću koji je pomogao njenoj baki.

Naime, njena baka je krenula platiti račune za režije u pošti, no došavši do šaltera, shvatila je da je novac koji je ponijela izgubila negdje u putu. Nesretna ženi je od muke zaplakala nasred ulice. U tom trenutku naišao je mladić koji ju je upitao zašto plače. Kada mu je objasnila, on je zbrojio račune te joj dao svoj novac za njih, ostavivši čak i višak.

“Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi”, kazala je unuka.

Mladić je, opisuje ga, u kasnim 20-im ili ranim 30-im godinama, ima smeđu, dužu kosu, bradu i crvenu kariranu jaknu s bijelim ovratnikom. Plavook je i jako miran i kulturan, kako ga je baka opisala.

“Hvala ti od srca! Želim ti puno zdravlja i sreće”, poručila je nepoznatom dobročinitelju mlada Splićanka.

 

Foto: Pixabay

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


5 + 6 =