Pet genijalnih stvari koje možete napraviti s limenkom piva

0

Snalaženje u prirodi izazov je za mnoge, a samo oni najkreativniji sposobni su iz raznih stvari koje im se nalaze u blizini stvoriti nešto novo. Tako je i sa pivskom limenkom – ovo je samo nekoliko genijalnih i korisnih stvari koje bi vam mogle zatrebati u prirodi, a ako ih nemate – limenku piva imate sigurno, pa sami napravite.

1. Malo kuhalo za kampovanje

Prerežite limenku na pola, gornji dio savijte ispod tako da zrak može slobodno prolaziti, nalijte unutra alkohola i zapalite. Savršeno za kuhanje kafe i supica na kampovanju.

15-1

2. Vodootporan spremnik

Novac, duvan, cigarete, šibice i ostale stvari koje vam trebaju ostati suve na kampovanju i ostalim ludim avanturama možete jednostavno zadržati suvima u limenci! Razrežite, stavite šta treba unutra i onda sve to zalijepite izolir trakom! Nema šanse da pusti! Još samo moramo provjeriti da li je tehnika otporna i na policijske pse.

15-2

3. Wi-Fi pojačivač

Dosta vam je da vam pola zgrade pokušava ukrasti net? Izrežite limenku, gornju stranu gdje je rupa okrenite naopačke, dno bacite. Razrežite i složite mali pojačivač! Pazite samo da usmjerite tako da vi imate jači signal, a ne komšija.

15-3

4. Lampa

Trebaće vam mala svjećica, šibice i limenka piva. Razrežite i pazite da vam se svi ovi listići okrenu prema van. Ubacite unutra malu svjećicu i zapalite je. Zrak će slobodno prolaziti, a unutrašnja strana limenke reflektirati svjetlost i pojačati ugođaj romantike.

15-4

5. Baklja!

Izbušite limenku na dva dijela, rastrgajte dio majice i napravite od te tkanine fitilj dug pola metra. Njega umočite u ulje, može i jestivo ili maslinovo, i s malo ulja stavite u limenku. Probušite vrh limenke i provucite dio tkanine tj. fitilja. Ulje će onemogućiti da tkanina brzo izgori, a vi ćete imati malu baklju koja će simpatično sijati cijelu noć.

15-5

Foto: Screenshot

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


8 − = 2