Objavljen prvi trailer za specijalnu epizodu Prijatelja

0

Dugoočekivano emitovanje epizode u kojoj se ponovo okuplja postava serije “Prijatelji” najavljeno je za 27. maj, a sada je objavljen i prvi trailer za tu jednu, specijalnu epizodu.

Na njemu je prikazano šestero poznatih prijatelja dok hodaju po cesti studija za snimanje. Kameri su okrenuti leđima i zagrljeni su. Čuje se sporija verzija popularne pjesme iz serije: ‘I’ll be there for you’ koja izaziva neobičnu nostalgiju.

Ross grli Rachel, ona grli Phoebe, koja pod rukom drži Chandlera. On hoda uz Monicu koju za ruku drži Joey. Nakon toga se pojavljuje natpis u opet, poznatom fontu s tačkicama u bojama između riječi, u kojemu piše: ‘Ona u kojoj se svi okupe’.

Trailer za epizodu reuniona na društvenim mrežama podijelili su svi glumci.

Ispod objava skupio se pregršt komentara poznatih i slavnih, a najviše lajkova ima onaj Davida Beckhama koji je napisao kako je jako uzbuđen. Beckham se inače pojavljuje u epizodi u kojoj će se Prijatelji okupiti. Sve su komentirali i Kaley Cuoco, poznata po ulozi Penny u “Teoriji velikog praska”, glumice Reese Witherspoon i Michele Pfeiffer, ali i brojni drugi.

Trailer pogledajte OVDJE.

 

 

Foto: Wikipedia / Brett Cove / GFDL-1.1,1.2,1.3

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


− 2 = 2