O čemu najviše maštaju horoskopski znakovi?

0

Svaki horoskopski znak sklon je maštanju i sanjarenju – neki manje, a drugi malo više. Uglavnom su to maštanja o ljubavi, novcu, uspješnoj karijeri, ali pronađu se i poneka nesvakidašnja, zanimljiva sanjarenja.
Evo o čemu najviše mašta vaš horoskopski znak.

Ovan
Poznati kao avanturisti, Ovnovi maštaju o putovanju u najudaljeniju tačku na planeti, jer baš tamo još niko nije bio. A oni moraju sve pokušati! Žena Ovan mašta o neustrašivom i neodoljivom avanturisti koji će je „oteti“ i odvesti u nepoznatom pravcu. Muškarac Ovan sanjari o odlasku na utakmicu svog omiljenog kluba koju nikako neće propustiti, i upoznavanju egzotične ljepotice baš na utakmici svog omiljenog kluva.

Bik
Bikovi žude za raskošom, pa uvijek maštaju da imaju puno para i žive u velikom porodičnoj kući sa prostranom baštom i travnjakom po kojem trčkaraju djeca, dok on sa društvom okreće roštilj i pijucka pivo. Žena rođena u ovom znaku mašta o vikendu ili odmoru negdje na selu ili u prirodi, okružena članovima porodice sa kojima će uživati u domaćim specijalitetima, pretresti sve porodične teme i ugostiti komšije.

Blizanci
Internet, igrice, četovanje je ono što Blizanci vole! Muški Blizanci stoga maštaju o tome da mogu da spavaju u bilijar klubu, popunjavaju tikete u kladionici non stop, a kad najzad uveče stignu kući, naruče picu i smjeste se ispred televizora. Žena Blizanac mašta da bude Zvončica koja svuda stiže, ne zadržava se dugo, a putuje (u svom novom italijanskom automobilu) s jednim, telefonira drugom, dok misli na trećeg udvarača.

Rak
Iako je u suštini vrlo praktičan, Rak najviše mašta. On zapravo priželjkuje mnogo više uzbuđenja, nego što bi se to na prvi pogled moglo reći. Njegovi snovi i maštanja imaju veze sa brzom vožnjom u sportskom autu i putovanjem u neku prekookeansku zemlju ili grad na jezeru gdje će upoznati ljepoticu uz snova. Žena rođena u ovom znaku mašta o tajnom zavodniku koji se noću penje do prozora njene sobe i odvodi je sa sobom u noć.

Lav
Lav ima jednu najveću želju o kojoj stalno mašta – da bude uspješan u svakom segmentu života. Lav također mašta da svojoj djeci omogući najbolje uslove za školovanje, bavljenje umjetnošću ili sportom koji vole. Žena rođena u ovom znaku sanja o toplom porodičnom gnijezdu koje će biti njena oaza iz snova i u kojem nikom neće ništa nedostajati, jer će se ona sigurno pobrinuti za to.

Djevica
Sve ono što nije stigla za vrijeme radne nedjelje, Djevica mašta da završi tokom vikenda ili odmora. Partneru će dati slobodan dan, djecu će poslati na časove jezika ili sviranja, a ona će s uživanjem prionuti na sređivanje nereda na svom radnom stolu, kuhinji ili špajzu (složiće sve začine i teglice po odgovarajućim bojama). Ali, kada sve dotjera dohvatiće se najnovijeg modnog časopisa ili omiljene knjige, i zasladiće se – čokoladom.

Vaga
Vaga uvijek mašta o ljubavi, a kad god je moguće pokušava realizovati svoje snove. Čak i ako su u pitanju sitnice, Vaga svoja maštanja shvata ozbiljno: izlazak u nov orijentalni restoran sa prijateljima, na otvaranje izložbe ili nedjelje mode – eto prilike za nova poznanstva, druženja i zašto ne, ljubavi – zgodni sportski tipovi ili vitke manekenke kao sa naslovnica časopisa.

Škorpija
On mašta o tajnoj ljubavnoj vezi sa seksepilnom osobom koju svakodnevno viđa u svom komšiluku, na poslu ili obližnjoj prodavnici. To što ona i ne pomišlja da je predmet njegovih snova, Škorpiji se još više dopada. S druge strane Škorpija žena mašta o buntovnom, mačo tipu odjevenom u kožnu jaknu, farmerke i kaubojke koji će je natjerati da se u potpunosti potčini njegovoj volji.

Stijelac
Strijelac voli da putuje pa o tome najviše i mašta, a u ta maštanja uključen je i najnoviji model sportskog automobila. Sanja o odlasku u zemlju u kojoj nikada ranije nije bio i tamo upozna tajanstvenu strankinju. Žena Strijelac vječito žudi da otputuje, sama ili sa prijateljima i uživa u istraživanju novih predjela i upoznavanju novih običaja. Ona će s uživanjem poraniti, spakovati svoj ranac i krenuti u novu avanturu.

Jarac
Jarac obožava da odluta, makar u mašti, u neistražene i nedostupne dijelove svijeta u kojima nikad nije bio ili o kojima je čitao u romanima. Žena rođena u ovom znaku sanja da se nađe usred neke velike međunarodne istraživačke ekspedicije u Africi, odjevena u safari odjeću, a tamo upoznaje intrigantnog stranca koji radi na tom važnom projektu. Muškarac Jarac stalno priželjkuje da nađe malo slobodnog vremena za dogovor sa izdavačem u vezi sa knjigom koju već duže vrijeme ima u planu ili za odlazak na izlet sa prijateljima iz planinarskog kluba.

Vodolija
Muškarac Vodolija mašta o tome da kupi najnoviji model mobilnog telefona koji još niste gledali u najnovijem filmu o Džejms Bondu, ali i da se najzad pozabavi sa dijelovima za svoj auto koje je uspio da nabavi. Žena Vodolija mašta o upornom, dosljednom, tradicionalnom, patrijarhalnom (i bogatom) muškarcu kojem neće moći da odoli, čak i ako bude morala da ga povede na koncert svoje omiljene grupe ili u šoping.

Ribe
Ribe maštaju o odmoru na rajskom ostrvu iz snova u hladu palmi ili na nepreglednoj, bijeloj pješčanoj plaži u mediteranskom mjestu kao iz bajke. Muškarac rođen u ovom znaku sanja o noćnom provodu na plaži, dok talasi zapljuskuju obalu na koju je doveo neku egzotičnu ljepoticu koja je baš njemu tog dana na plaži uputila dug, sanjalački pogled. Žena Riba sanja o muškarcu punom romantike (i para) s kojim će se iskrasti u noć, a da nikome za to neće reći.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


+ 3 = 8