Nestašni Joey priznao šta je sve ukrao sa seta „Friends”

0

Američki glumac Matt LeBlanc (51), koji je glumio Joeyja Tribbianija u legendarnoj seriji “Prijatelji”, otkrio je neke tajne sa seta u emisiji Jimmy Fallona. Ispričao je šta je sve ukrao, a da se redovno pojavljivalo u seriji.

“Znate kako su Joey i Chandler u stanu imali stoni fudbal? Još imam lopticu iz tog stola. Završila je u mojoj kutiji za alat”, rekao je glumac.

Međutim, to nije bila jedina stvar koju je ukrao sa seta.

“Maznuo sam ploču za crtanje koja se nalazila na vratima stana. Nisam mogao ugurati kauč u auto, ali ploča mi je bila super jer smo imali jednog lika u ekipi, Paula, koji je uvijek crtao po njoj. On je bio jedan od električara na setu, ali se pokazalo da dobro crta pa bi uvijek na ploču nacrtao nešto u vezi s epizodom koja se snimala. Zato sam je ukrao i poklonio njemu”, rekao je Matt, koji je dodao da ju je mogao skupo prodati.

Matt je imao brojne filmske i televizijske uloge, ali najzapamćenija mu je uloga Joeyja. Bio je voditelj u showu “Top Gear”, a posljednje tri godine snima humorističnu seriju “Man With a Plan” u kojoj glumi s Lizom Snyder.

 

Foto: Wikipedia / photo by Alan Light / CC BY

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


4 × = 4