Najveći gejmerski skup Game City u Beču

0

Kompjuterske igrice i tehnička oprema koje su nedavno predstavljene na skupovima E3 u Los Anđelesu i Gamescom u Kelnu stižu i u Beč. Festival Game City koji se održava ispred i u prostorijama skupštine Grada Beča počinje 18. oktobra 2019. godine.

Na najvećem gejmerskom skupu u Austriji oko 90 izlagača predstaviće svoja inovativna rješenja i dostignuća u gejmingu. Na štandu Xbox-a posjetioci će moći da se zabave na čak 37 gejming-stanica i da se premijerno okušaju u nekoj od igrica kao što su LEGO Speed Champions ili NBA 2k20. Na štandu kompanije Nintendo Super Mario će pozdraviti sve obožavatelje, a pored najnovijih igrica sa ovim likom ljubitelji avanture moći će da se oprobaju u posljednjoj verziji igrice o poznatoj princezi Zeldi. Osim toga kompanija HP predstaviće jedinstveni laptop sa dva displeja koji je razvijen isključivo u gejmerske svrhe.

Pored toga biće organizovane različite radionice i predavanja, prije svega o trenutnoj situaciji i budućnosti svijeta igrica kao i o odgovornom pristupu prema gejmingu. Pogledom kroz VR naočare publika će biti u prilici da se upozna sa radom UNICEF-a širom planete. Ova svjetska organizacija predstaviće svoje aktivnosti u oblasti digitalnog učenja i razvoju ideje o primjeni blockchain tehnologije u humanitarne svrhe.

Skup traje do 20. oktobra 2019. godine.

 

Izvor: Eurocomm-PR
Foto: www.game-city.at

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


6 × 5 =