Najčudnije stvari koje su putnici radili na letovima

0

Putnici, stjuardi i stjuardese širom svijeta na društvenoj mreži Reddit podijelili su najzanimljivije stvari koje su im se dogodile na letovima. Nadamo se da se ovakve stvari neće dešavati na vašim letovima!

Ne bi bilo prijatno da tokom leta osjetite kako po vama padaju crvi. Upravo to se desilo na jednom letu koji je išao iz Evrope za SAD. Po putnicima u jednom redu su padali crvi, a kako je ustanovljeno, krivac je putnik koji je u prtljagu nosio mrtvu ribu punu crva, zavijenu u novine, koja se smatra specijalitetom u pojedinim dijelovima svijeta.

Ništa bolji nije bilo ni putnicima koji su putovali sa čovjekom koji je završio prekriven fekalijama. Naime, on je pritisnuo dugme za puštanje vode na WC šolji baš u trenutku kada je avion počeo naglo da ponire. „Cijeli sadržaj rezervoara namijenjenog skladištenju fekalija poletio je napolje. Čovjek je sav bio prekriven fekalijama, po slijetanju su morali da ga prskaju crijevom na pisti”, objasnio je korisnik.

Jedan stjuard podijelio je svoje iskustvo sa dvoje roditelja koji su uporno pokušavali da smjeste bebu u kasete za prtljag iznad sjedišta, misleći da su namijenjene djeci. Na sreću, ovaj pokušaj je zaustavljen na vrijeme.

Jedan putnik je napisao kako se muškarac na njegovom letu skinuo u donje rublje jer ga je sjedište zbog neodgovarajućih hlača žuljalo. Slično je doživio i pilot koji je prevozio cijeli australijski ragbi u boksericama. Ipak, uprkos činjenici da su bili polugoli, momci su se ponašali pristojno.

Srećom, bilo je i prijatnijih priča. Jedan muškarac otkrio je da je njegov djeda, koji je bio pilot, vidio kako jedan putnik mazi vjevericu koja se ušunjala u avion. Drugi je ispričao da je na jednom od letova glumac David Hasselhoff pjevao serenade njegovom ocu i ostatku prve klase – protiv njihove volje.

 

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


× 4 = 8