Mlada glumica optužila Branislava Lečića za silovanje

0

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i lider pokreta Demokrate Srbije Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. Iz Tužilaštva je za potvrđeno da je poznata glumica otkrila identitet osobe koju optužuje kao B. L., i da su sada u toku provjere.

Štajnfeld se prije nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala prije nekoliko mjeseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gdje trenutno i živi.

Kako Nova.rs saznaje, Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao prije nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

Lečić je izdao saopštenje u kojem je naveo da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld “najgnusnija laž” koja ga diskredituje.

„Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje“, naveo je Lečić u saopštenju povodom optužbi glumice.

 

 

Foto: Wikipedia / DzindzerCC BY-SA 4.0

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


6 × = 42