Milena Dravić: “Dragan mi nedostaje svakog dana, sve više i više”

0

Legendarna glumica Milena Dravić kaže da bi ove godine slavila 46 godina braka sa pokojnim suprugom Draganom Nikolić da “život nije toliko surov” i da joj nije otrgao supruga.

Kako prenosi “Blic”, naša glumica je priznala da vrijeme najčešće provodi u kući, jer nije uvijek raspoložena za javnost, kao i da joj Dragan sve više nedostaje.

“Nedostaje mi svakog dana, sve više i više”, rekla je Milena Dravić na promociji knjige “Izuzetni parovi Srbije 20. i 21. veka” i dodala: “Naša ljubav je mnogo više od svega što je napisano o njoj. Voleli smo se neopisivo i na naš način. Ne znam kako je u drugim vezama i brakovima da bih mogla da uporedim naš brak sa njihovim. Ponosna sam na ono što smo imali i što mi je davalo snagu i podstrek onda kad sam se osećala loše”.

Milena kaže da ima “svoj krug prijatelja, isti cijeli život”, i da sada “ne mora ništa što ne želi” da radi. “Hvala svima koji me zovu, ali nisam uvek raspoložena i sposobna za javnost i okupljanja”, ističe Milena.

O svom zdravlju nije htjela da govori, a na pitanje koja je tajna dugovječnosti braka, odgovorila je: “Poverenje i ljubav čuvaju brak”.

 

Foto: Screenshot

 

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


3 − 1 =