Marčelo: „Ne piša Sergej Trifunović po grobovima. Ima jedan čovek koji to radi svakodnevno ali PO NAMA“

0

Popularni reper Marčelo je gostujući na Televiziji N1 rekao kako živimo u vremenu gdje našim životima i svakodnevicom upravlja „arhicinik, čovek kojem je cinizam hobi i velika satisfakcija i on se time bavi”.

On se u emisiji osvrnuo i na slučaja twitta Sergeja Trifunovića u kome je napisao da će „ pišati po grobovima“, izjavivši kako se radi o vrhunskom cinizmu, jer je sve zapravo potpuno obratno.

„Taj čovek nama kopa grob svakodnevno i nuždi nam po grobu još dok radovi traju. Ali to ne treba da nas čudi jer je Vučić upućen u grobljanstvo, imao je ko da ga posavetuje u vezi sa tim. Postoje ljudi koji ne znaju ništa i to su oni. Apsolutni nemači pojma, profesionalni prodavci magle, koji imaju odlične kupce“, rekao je Marčelo, prenosi 6yka.

Podsjetimo popularni glumac Sergej Trifunović nedavno je objavio twitt sljedećeg sadržaja: „O kom BDP-u pričaš? O kom privrednom rastu i kojoj borbi protiv kriminala? Pišaću na vaše grobove“, što je bilo dovoljno da se na njega sruči salva uvreda i medijskog pritiska.

On je od strane vlasti u Srbiji proglašen za osobu koja želi „smrt Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću“.

Sam Trifunović napisao je autorski tekst za portal Noizz u kojem je pojasnio šta je mislio kada je napisao ovaj twitt, ali i u kojem je napisao sa čim se suočava nakon objave istog.

 

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


− 1 = 5