Kojim horoskopskim znakovima ne smijete otkrivati tajne?

0

Neke tajne možete reći samo najbližim prijateljima, ali nikada ne možete biti sigurni da ni oni neće otkriti nekome vašu tajnu. Neki horoskopski znakovi jednostavno ne znaju čuvati tajnu u sebi, već je odmah podijele s još nekim.

Pogledajte koji znakovi znaju čuvati tajnu, a kojima nikako ne smijete otkrivati tajne ukoliko želite da ostanu tajne!

Ovan
Ovnovi imaju brži jezik od pameti. Nikada neće iz zle namjere otkriti nečiju tajnu, ali ako ga vaša tajna izbaci iz takta – velika je vjerovatnoća da će morati da priča o njoj, ne obraćajući pažnju ko je u tom trenutku prisutan.

Bik
Lične tajne povjeravajte Bikovima samo ukoliko znate da će se složiti s tim što ste uradili. U tom slučaju Bikovi neće prenositi dalje tajnu, ali u slučaju da se ne slažu s tim mogli biste slušati dugotrajno predavanje i ubjeđivanje šta i kako trebate, a šta ne trebate.

Blizanci
Ono što želite da ostane tajna, nikako ne povjeravajte Blizancima. Oni su oličenje brbljivosti i ne z naju ništa sačuvati za sebe. Često se izlaje sasvim slučajno, ali i pred ljudima koji nikako ne bi smjeli saznati vašu tajnu. Zato tajnu skrivajte od Blizanaca!

Rak
Rakovi su lojalni i povjerljivi, i ako ste mu važni u životu nikada neće nekome drugom prenijeti vašu tajnu. Ali, ako će ga vaša tajna raznježiti, rasplakati ili rastužiti – možda je bolje da je zadržite za sebe. Rakovi znaju biti previše sentimentalni, pa bi vas mogli izluditi pružanjem utjehe, zagrljaja, razgovora…

Lav
Ako vašu tajnu Lavovi mogu iskoristiti da se dokažu, pohvale ili privuku pažnju, sigurno će je u trenutku kada im odgovara otkriti nekome. S druge strane, ako se vaša tajna odnosi na nekoga koga Lavovi ne simpatišu, ovaj znak bi vam uvijek pružio podršku da „pobijedite“ tu osobu.

Djevica
Dok ste bliski sa Djevicama vaša tajna je sigurna. U trenutku kada se udaljite i otuđite, Djevice odmah otkrivaju sve tane. Zato pažljivo, ako niste sigurni da ćete biti s njima dovoljno dugo u dobrim odnosima, bolje im se ne povjeravajte.

Vaga
Uglavnom su lojalni prijatelji i znaju čuvati tajnu. Ponekada dođu u situaciju da počnu razmišljati da li je bolje odati tajnu ili je čuvati za sebe. Uglavnom odaju tajne ako misle da bi to mogao biti dobar potez, koji vas neće povrijediti.

Škorpija
Čak da ih stavite i na najgore muke Škorpije neće odati tajne koje znaju. Kako i sami imaju dosta svojih tajni koje čuvaju, tako se odnose i prema tajnama koji im drugi otkriju. Ovaj znak voli mistiku i svjestan je da ako se nešto oda – gubi svoju čar. Zato uvijek je vaša tajna sigurna kada je odate Škorpijama.

Strijelac
Strijelci su po prirodi pričljivi i nekada ispričaju sve čega se sjete. Ponekada se to desi jer i zaborave ko im je šta ispričao, i šta je ustvari trebalo čuvati kao tajnu. Posebno ako popiju koju čašicu i jezik im se potpuno raspetlja.

Jarac
Jarčevi iz vas izvlače tajne čak i kada im se ne želite povjeriti. Ipak, ovo rade iz sopstvene koristi. Nastoje da steknu neku dobit od čuvanja vaše tajne. Uglavnom ćete na kraju nešto morati uraditi za njih u zamjenu za diskreciju.

Vodolija
Vaša tajna mora da bude zaista ozbiljna da bi je Vodolije čuvale. Inače, na prvom društvenom okupljanju svima će ispričati vašu tajnu uz gomilu duhovitih dobacivanja. Vodolije mnoge stvari smatraju samo uobičajenim stvarima, a nikako tajnama koje trebaju čuvati za sebe.

Ribe
S jedne strane, Ribama znaju čuvati tajnu do kraja života. Međutim, u nekim situacijama emocije ih mogu navesti da otkriju tajnu. Recimo ukoliko se sažale na vašeg partnera, otkriće mu kako ga varate. Tako da svakako budite oprezni koje tajne povjeravate Ribama.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


4 − = 2