Koji su zavodnički aduti horoskopskih znakova?

0

Neki horoskopski znakovi osvajaju izgledom, drugi intelektom, a treći šarmom ili duhovitošću. Čime vi osvajate suprotan pol?

Pogledajte kako horoskopski znakovi osvajaju, ali i kako reaguju na udvaranja suprotnog pola.

Ovan
On – Kada vidi zgodnu ženu, Ovaj nikako ne možete odoliti svojim nagonima! Za ovaj horoskopski znak ne postoje neosvojive tvrđave, jer su toliko uporni i nametljivi u osvajanju suprotnog pola.
Ona – Žena ovan pada na šarm, duhovitost i velikodušnost. Pred ovim vrlinama nikako ne može ostati hladna. Uvijek sređena, žena Ovan je pravi izazov za jači pol.

Bik
On – Bik sa lakoćom osvaja suprotan pol, jer je jedan od najvećih zavodnika. Voli da uživa u svemu što je lijepo i teško može da odoli ženskom šarmu.
Ona – Senzualnost žena Bikova privlači mnoge udvarače od kojih se teško može odbraniti. Svoju ženstvenost i tijelo vole da istaknu, što izluđuje suprotan pol.

Blizanci
On – Blizanci su inteligentni, duhoviti i radoznali, te ih ženski pol voli u svojoj blizini. Plijene spontanošću i pričljivošću, a snalažljivost je njihov poseban adut kada je u pitanju osvajanje nježnijeg pola.
Ona – Vesele, vedre i elokventne, žene Blizanci lako osvajaju muška srca. Bez obzira u čemu su, njihova zavodljivost i gracioznost u svakom trenutku dolazi do izražaja.

Rak
On – Rakovi zaista mogu da se uvuku pod kožu suprotnom polu, posebno zbog svog dječačkog šarma. Njihove osobine uvijek bude one najtoplije emocije kod žena.
Ona – Račice su poznate po svojoj ženstvenosti, s kojom mogu da osvoje koga požele. Ipak, njihov izbor su uglavnom uspješni, zgodni i situirani muškarci.

Lav
On – Šarmantni ste, velikodušni, atraktivni, veliki kavaljer, tako da žene uživaju u vašem društvu. Uvijek vas više privlače one nedostupne oko kojih se morate dobro potruditi.
Ona – Lavice jednostavno vole da budu u centru pažnje i izazivaju divljenje jačeg pola. Njihovi glavni aduti u zavođenju su kosa, pogled i odjeća.

Djevica
On – Djevice često ni ne primjećuju kako njihova pojava, elokventnost, intelektualni šarm privlači žene oko njih, posebno u radnom okruženju.
Ona – Ono što često privlači muškarce, posebno uporne, jeste upravo skrivanje emocija i stidljivost Djevica. Prirodan izgled ovih dama je njihov glavni adut.

Vaga
On – Lijepim manirima, sitnim znakovima pažnje i značajnim zavodničkim pogledima Vage oduvijek uspješno osvajaju žene u svojoj blizini.
Ona – Razoružavajući osmijeh i ljupkost žena Vaga su osnovni aduti u zavođenju. Ipak, čessto se povuku kada primijete „želju“ u muškim očima, što muškarci shvataju kao igru zavođenja.

Škorpija
On – Držanje, stav i požudan pogled često zagolicaju maštu nježnijeg pola. Škorpije važe za velike zavodnike i to sa punim pravom.
Ona – Seksipil je osnovna karakteristika žena Škorpija, a tajnovitost najjače oružje u igri zavođenja i osvajanja suprotnog pola.

Strijelac
On – Strijelac, bez obzira na godine, ima avanturistički duh koji mnoge privlači mnoge žene. Meta ovog horoskopskog znaka, bez obzira na godine, su uvijek mlađe partnerke.
Ona – Osvajaju spontanošću, veselom prirodom i vedrim duhom. Stoga nije ni čudo što se muškarci u društvu žena Strijelaca uvijek osjećaju ugodno.

Jarac
On – Jarčevi samo čekaju onu koja će u njima izazvati strast kako bi krenuli u igru zavođenja i osvajanja. Ovaj horoskopski znak je kao vino – što je stariji to mu teže nježniji pol odolijeva.
Ona – Iako djeluje uzdržano i hladno, što često privlači jači pol, žena Jarac ustvari čezne za nježnošću i romantikom.

Vodolija
On – Vaš stil je ležeran i nonšalantan, tako da ona koja vam se dopada često nije ni svjesna da ste odabrali baš nju.
Ona – Mnogi muškarci često pomisle da su žene Ribe lak plijen, ali tek kada krenu u osvajanje shvate koliko su se zapravo prevarili.

Ribe
On – Magnet za suprotan pol u slučaju Riba su dječački šarm i prividna zbunjenost, kojima malo koja žena može da odoli. Veliki plus kod nježnijeg pola su vaša romantična, senzualna strana.
Ona – Vaša ženstvenost je iskonska, vaš seksi imidž znate da naglasite visokim potpeticama, crvenim ružem i atraktivnim bojama laka na noktima što jači pol ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


× 8 = 8