Koji film najbolje odražava vaš horoskopski znak?

0

Neki znakovi vole naučnu fantastiku, drugi se vole nasmijati uz dobru komediju, a treći pak i pustiti suzu uz neku tužnu dramu ili romantični film. Vaš omiljeni film može reći dosta toga i o vašem karakteru.

U ovom horoskopu saznajte koji filmovi najbolje odražavaju vaš horoskopski znak!

Ovan
Electra
Ovnovi se dive snažnim ženama, a Ovnice su arhetip neovisne žene. Zato će akcijski film sa glavnom ženskom ulogom zaintrigirati njihovu vatrenost. Bonus je Elektrin crveni kostim.

Bik
300
Bika, kao znaka koji cijeni tradiciju, privlače istorijski filmovi. Bikovi se identificiraju sa junacima Sparte koji pokazuju beskompromisnu odanost porodici i domovini.

Blizanci
Heartbeats
Blizanci vole mentalni izazov, zato bi njihov izbor bio indie film. Imaginarne ljubavi, film sa ljubavnim trokutom, idealan je za ambivalentnog Blizanca.

Rak
All about my mother
Rakovi su izvor svježih ideja i umjetničke duše, te će ih zadovoljiti nešto originalno poput ovog Almodovarog klasika gdje se spaja njihova odanost obitelji i novi pogledi na tu instituciju.

Lav
The Avengers
Idealan žanr za pompeznog Lava je hollywodski blockbuster. Avangers koji okuplja čitavu plejadu superheroja, zadovoljava lavovske megalomanske apetite.

Djevica
Mirror
Sitničave Djevice zadovoljiće samo perfekcionizam, a takaj je upravo film “Mirror” reditelja Andreja Tarkovskog.

Vaga
Legally Blonde
Vesele Vage uživaće uz dobre američke komedije poput Legally Blonde koja dokazuje da možeš biti kičast/a, a ipak briljirati u ozbiljnim profesionalnim karijerama.

Škorpija
Melacholia
Kroz intuitivno znanje o svijetu i životu, Škorpije nose sav teret na svojim plećima i jedva se kreću, a kamoli smiješe u kurtoaznim društvenim normama. Njihova mizantropija rijeke koja teče prema moru: “Znam gdje ćete svi završiti”, odlično je prikazana u Melankoliji.

Strijelac
Y t mama tambien
Strijelci se rado vraćaju u svoje adolescentske dane, uglavnom iz razloga što se i ne mijenjaju u kasnijim fazama života. Odrastanje, seksualno istraživanje sa ekscentričnim momentima idealno je za ovu zimsku djecu.

Jarac
Passion of the Christ
Iako se na prvi pogled čine hladnima, Jarčevi su duboko emotivni i mučenički tipovi. Štaviše, oni su jedini horoskopski znak koji se žrtvuje za više dobro.

Vodolija
Eternal sunshine of the spotless mind
Futuristička Vodolija će odabrati filmove iz žanra znanstvene fantastike. Eternal Sunshine of the spotless mind, ipak, nije tipični SF, što će Vodoliji, koja je ekscentrik, povećati užitak u tom filmu.

Ribe
Wall E
Veliki sanjari Ribe će uživati u ovoj animiranoj space operi. U 98 min, pobjeći će u svijet mašte, u kojem se, u najneobičnijim okolnostima, javlja romansa. Film koji će potvrditi Ribama njihovu maksimu da “Ljubav uvijek pobjeđuje”.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


× 5 = 25