Koje piće najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku?

0

Svaki horoskopski znak poseban je po nečemu i ima svoje osobnosti, čak i kada je alkohol u pitanju. Kada bi se svi horoskopski znakovi skupili na jednom mjestu, gotovo je sigurno da bi svako od njih naručio različito piće.

Koje biste vi naručili?

Ovan
Vaše piće je definitivno vodka, jer ste vi veliki avanturista koji unosi uzbuđenje u živote ljudi oko vas. Vi ste dinamični, smjeli i prilagođavate se svakoj situaciji.

Bik
Bikovi će uvijek prije izabrati pivo nego neku drugu vrstu alkoholnog pića. Bik je opušten, voli da bleji uz pivo kao pravi kul tip.

Blizanac
Blizanac, koji je uvijek u pokretu, najradije će naručiti tekilu. Voli da hvata život direktno za gušu i uvijek je žedan znanja i novih iskustava. Možda baš zbog tekile.

Rak
Rak je misteriozan i ćudljiv, pa možda baš zbog toga naručuje misteriozno piće – džin. On je podjednako ekscentričan i osvježavajuć, baš kao i Rak.

Lav
Lav ima stila i predodređen je za velike stvari, baš kao i staro fermentisano crveno vino. Harizmatičan je i voli da predvodi, a crveno vino samo doprinosi njegovom šarmu.

Djevica
Djevica, saosjećajna i brižna, rado će popiti bijelo vino. Njena unutrašnja svjetlost obasjava druge baš kao što sunčeva svjetlost obasjava čašu bijelog vina.

Vaga
Vaga ne voli dramu, tako da joj nije potrebno ni pretjerano dramatično piće. Zato se ova šarmantna osoba uvijek opušta uz čašu viskija.

Škorpija
Domaća rakija je prvi izbor za Škorpiju, jer je to najmoćniji znak i potrebno joj je moćno piće. Mudre i jake, Škorpije uvijek trijumfuju.

Strijelac
Strijelac odiše stilom, pa takvo i piće bira – šampanjac. Ima odličan ukus i uživa u životu. Juri ka uspjehu sa čašom šampanjca u ruci.

Jarac
Jarčevima je prvi na listi burbon. Ovaj znak posjeduje moć potrebnu za uspjeh. Tiho ispijaju burbon i strpljivo čekaju svoju priliku.

Vodolija
Vodolije razumiju mnoge životne misterije, ne osuđuju i nisu pretenciozne, poput vina u kutiji. One su jedinstvene i postavljaju trendove tako da nije važno iz kakve ambalaže dolazi alkohol.

Riba
Riba je kreativni genije. Njegove kreativne ideje i fantazije su poput razuzdane noći pogonjene absintom.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


− 2 = 2