Kakvi ste kad popijete? Rak izgubljen, a Strijelac agresivan!

0

Nakon dvije tri čašice alkoholnog pića priroda horoskopskih znakova posebno dolazi do izražaja. Ponašanje, karakter i emocije se nakon alkohola uglavnom promijene, kod nekih znakova na bolje, a kod nekih na gore.

Pročitajte kakav je koji horoskopski znak kada popije, kako biste sljedeću put kada krenete u izlazak znali s kim ćete se najbolje provesti.

Ovan
Trudiće se da se svi zabavljaju dobro kao i on. Ako vidi da ste smoreni i da vam je loše, naručivaće ture koliko god je potrebno da biste se i vi oraspoložili. Ovan je prava osoba za sve vrste proslava, ali ga sljedeći dan nemojte dirati.

Bik
Bik je lojalan i ostaće uz vas do samog kraja. Neće se izgubiti i nestati nakon samo par čašica alkohola, već će vas pratiti do fajronta, a ako treba i poslije. Jedini problem je što zna postati jako tvrdoglav kada se napije, pa ako mu se ne svidi mjesto na kojem ste učiniće sve da vas odvuče na drugo mjesto. Ali ostaviti vas neće.

Blizanci
Kada pijete sa Blizancem mora se tačno znati gdje se ide i šta se radi. Nema odstupanja od planova, jer će ga to naljutiti, a ne želite imati ljutog i pijanog Blizanca pored sebe. Blizanac također ne može mnogo izdržati na jednom mjestu, pa se često desi da samo nestane usred pijanstva.

Rak
Rak je potpuno izgubljen slučaj kad pije. Ponekad će zaplakati, a ponekad se ponašati kao pravo razmaženo derište. Njegove emocije i osjećanja se tokom pijanstva neprestano mijenjaju. U jednom momentu je u ekstazi, a u sljedećem u depresiji.

Lav
Ako želite društvo koje cijelo veče neće zatvarati usta, onda birajte da pijete s Lavom. Ovaj znak teško može držati jezik za zubima kada popije, ali to nekad može dovesti i do svađe. U stanju je čak i da se potuče sa vama ako pokušate da ga smirite.

Djevica
Volite li gužvu i jeftine barove, onda Djevica ne dolazi u obzir. Ovaj znak je više za neka skupa vina i posmatranje sa strane, a radije će izbjegavati gužva i popularna mjesta. Djevice su uglavnom koncentrisane na svoje društvo, pa će pratiti sve što radite.

Vaga
Sličn kao i Ovan, Vaga želi da se svi osjećaju odlično i zabavljaju kao on. Pribrani su i kada popiju i trudiće se da izglade svaki mogući problem. U društvu Vage uglavnom će sve biti pod kontrolom bez obzira koliko su pijani.

Škorpija
Od pijane Škorpije možete čuti mnoge interesantne pa čak i emotivne priče, ali vas gotovo nikada neće smarati svojim ljubavnim problemima. Pod uticajem alkohola intelekt ovog znaka dolazi do izražaja. A ako se oduzmete od alkohola, Škorpija će se potruditi da sigurno dođete do kuće.

Strijelac
Kada popije Strijelac ponekada zna da bude agresivan. Uglavnom ima oštar jezik, zato pazite šta pričate u njegovom društvu dok pijete. Odličan je partner ako idete u muvanje, jer mu je flertovanje drugo zanimanje.

Jarac
Jarac se prilagođava svakoj situaciji i svakom društvu. Zabavan je kada popije i uvijek se trudi da i vas zabavi. Čak i kada je veće društvo u pitanju, ako ima alkohola Jarac će se odlično snaći i uglavnom će pokupiti simpatije prisutnih.

Vodolija
Vodolija nije baš najbolji izbor društva za alkohol. Možete doživjeti da u jednom trenutku pijete i nazdravljate, a drugom ulijeće obezbjeđenje i izbacuje vas iz kluba. Čuvajte se u pijanih Vodolija, često znaju napraviti problem.

Ribe
Svaki izlazak sa Ribom je poseban doživljaj. Vole spontane izlaske i nikada vam neće biti dosadno, sve dok pijanstvo ne pređe granicu. Tada ćete vjerovatno morati da ga nosite i gledate kako povraća. Ali ako se vi napijete, Riba će isto to raditi za vas.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


8 + 9 =