Kako osvojiti koji horoskopski znak?

0

Svaki horoskopski znak ima svoje želje i slabosti, na koje lako pada. Sve što je potrebno jeste da saznate koji je horoskopski znak vaš izabranik i pročitate ove savjete kako da ga osvojite.

Pogledajte na šta pada koji horoskopski znak.

Ovan
Mašta o ženi koja će ići korak iza njega. Osvojićete ga tako što ćete ga izazvati da vam priđe. Nećete ništa postići ako mu sve sami ponudite. Zbunite ga protivrječnim signalima! Jedan dan ga zainteresovano posmatrajte, a sutra nezainteresovano prođite pored njega. Pronađite zajedničkog poznanika koji će Ovnu izgovoriti nekoliko pohvalnih riječi o vašoj neukrotivoj prirodi. Kada vas konačno pozove da izađete, govorom tijela ga pozivajte da vas dodirne, ali ostanite nedodirljivi do trećeg sastanka.

Bik
Mašta o ženi koja će biti njegova desna ruka. Ako ga želite osvojiti počnite razgovor o slatkim temama, pa polako pređite na lagani flert. Bik ne smije da pomisli da se dvoumite između njega i nekog drugog. Učinite sve što vam padne na pamet. Zauzmite zavodljivu pozu, približite svoje lice tik uz njegovo, sjedite mu u krilo i sve to ponovite nekoliko puta dok Bik ne shvati da ste ozbiljni u namjeri da budete samo njegovi.

Blizanci
Mašta o ženi koja ga neće pitati „gdje ideš i kada ćeš se vratiti“.Neozbiljni Blizanac je ozbiljan igrač, a omiljena igračka su riječi kojima često proigra tuđe povjerenje. On je neizlječivi trgovac i zato mu prodajte priču da će vezivanjem za vas postati slobodan. Ne tražite da vam polaže račune, ali ispletite mrežu dojavnika koji će vas obavještavati o svakom njegovom koraku. Spontano mu predočite da će život sa vama ličiti na avanturu.

Rak
Mašta o ženi koja će ga bezuslovno voljeti i podržavati. Želite li ga osvojiti budite prirodni. Rak voli sve prirodno, od prirodnog ponašanja i prirodnog izgleda do prirodnih nauka. Ali, za razliku od fizike i priče o suprotnostima, Rak vjeruje da se samo sličnosti privlače. Nemojte trčati za njim, nego izrežirajte da vam se putevi slučajno ukrste, pa mu uz čašu crnog vina nagovijestite da su vaše duše srodne.

Lav
Mašta o ženi koja će mu se diviti i potčinjavati. Lav voli da posjeduje materijalna dobra, diplome, zahvalnice, propusnice i počasti. Koliko god da ima, uvijek mu je malo i zato mu ponudite ono što mu nedostaje da biste ga osvojili. Budite skromni i poželjeće da vas osvoji. Zamolite ga jednostavnim riječima i umilnim glasom za uslugu koju samo on, moćni Lav, može da učini. Sve dok mu se budete divili imaće potrebu da budete u njegovoj blizini.
Devica
Mašta o ženi koja će imati apsolutno povjerenje u njega. Nedostaje mu osjećaj sigurnosti, obožava rutinu i naviku, veliki je račundžija i uvijek je protiv. Kada znate čime raspolažete, nije teško izračunati šta treba da činite. Stvorite mu naviku da vas sreće u isto vrijeme na istom mjestu i ulićete mu osjećaj sigurnosti, pa će se pored vas osjećati prijatno. Pokažite mu da imate slabosti, ali da možete da se brinete o sebi. Navedite ga da bude protiv vaše usamljenosti tako što će provoditi vrijeme sa vama.

Vaga
Mašta o ženi s kojom će moći da se dogovori. Ako pazite, Vagu ne možete da osvojite! Moraćete neprestano da ga osvajate jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može da živi! Da biste postali predmet njegovih želja, moraćete da ličite na dijamant, odnosno da budete hladni, oštri, nesalomivi, jedinstveni, lijepi i glamurozni. Ako ne možete da se pohvalite ovim dragocjenim vrlinama, onda mu nemojte spominjati njegove mane.

Škorpija
Mašta o ženi koja će mu biti vjerna do groba. Osvojićete ga nevinim pogledom i bretelom brushaltera koja se neprimjetno nazire ispod bluze. Probudite detektiva u njemu. Natjerajte ga da vas istražuje. Postavite mu zagonetku tako što ćete poslati polovične, ali izazovne informacije o sebi. Istaknite svoju samostalnost i počnite nenametljivo da mu se namećete. Pričajte o sebi, ali ne obećavajte ništa. Ostanite nedorečeni i on će poželjeti da čuje priču do kraja. Oduševite se onim što njega oduševljava, zabrinite se nad onim što njega brine, kritikujte ono što mu smeta.

Strijelac
Mašta o ženi kojoj on neće biti centar svijeta. Razoružaćete ga i osvojiti istinom. Ne predstavljajte se onakvom kakva niste, ne govorite da vas interesuje ono što vas ne interesuje i ne tvrdite da vam je bitno ono za šta vas nije briga. Vezaćete ga za sebe jedino ako ga ničim ne zavežete i zapamtite: on može da živi samo s onom ženom koja može da živi bez njega. Ako želite da zauvijek bude vaš, obavezno ga pozovite na neko egzotično putovanje.

Jarac
Mašta o ženi koja će imati svoju karijeru, ali i biti sjajna domaćica. Osvojite ga uz suzdržan i dostojanstven izraz lica, malo upornosti, mnogo strpljenja i nježnosti. Sve to servirajte uz priču o svojim obavezama, ambicijama i pouzdanim prijateljima koje obožavate. Vodite računa da ga ne opteretite pretjeranim zahtjevima. Ne požurujte ga jer ćete u suprotnom postići jedino da on brzo pobjegne od vas. Upustite se u osvajanje samo ako ste dovoljno uporni, strpljivi i spremni da se prilagodite njegovom načinu života.

Vodolija
Mašta o ženi koja će razumjeti njega, a naročito njegov hobi. Vodolija je čovjek budućnosti, pa je zato zagledan u daljinu, ali ne vidi ono što mu je pred nosom. On voli ljude (a naročito žene), ali ih teško primjećuje. Ako ste drugačiji po porijeklu, stavite mu to do znanja i sigurno će se zainteresovati. Ako se, pak, po porijeklu ne razlikujete mnogo od njega, moraćete da inscenirate zvjezdane ratove i sudar dva sveta da bi vas primijetio. Čim vas primijeti, odmah ćete biti u njegovom srcu.

Ribe
Mašta o ženi koja će moći da razumije njegovu senzualnu prirodu. Ribu ćete osvojiti jedino ako vjerujete u čuda, a zadržati ako njemu ne vjerujete na riječ. On je čulan, ali ga čula ne služe. Vidjeće vas jedino ako mu ne zaklanjate vidik, a čuti samo ako mu se tiho obratite. On je vodeni znak, ali ćete mu žeđ utoliti tek kada ga napojite optimizmom.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


− 1 = 5