Kako je hollywoodski šarmer ušutkao sve koji mu ženu prozivaju zbog kilaže

0

Irski glumac Pierce Brosnan je osvojio svijet ulogom Jamesa Bonda, ali ono što daleko nadmašuje njegove glumačke sposobnosti jeste ljubav prema supruzi koju licemjeri Hollywooda srozavaju na užasne načine.

Brosnan živi u idili sa svojom suprugom Keely Shaye Smith (54) sa kojom je u braku od 2001.

Tabloidi su željeli na sve načine da mu pronađu mrlju, odnosno aferu koja bi mogla da pokoleba njegovu ljubav sa Keely koju su uzeli na zub i to na najgori mogući način, piše Noizz.

Tekstovi u vezi sa njenom kilažom često se pojavljuju u medijima, a fotke sa odmora kada se oboje sunčaju naročito su im interesantne. Svojevremeno su je američki mediji proglasili najdebljom ženom Hollywooda.

Ali Brosnan za to ne haje. Jedan je od rijetkih koji ne pati od toga da pokraj sebe ima botoksovanu ljepoticu. A kada su ga pitali za njen višak kilograma, izjavio je da je podržava u namjeri da smršavi, ali da mu to uopšte ne smeta.

“Ona je jedna u milion. Tako sam sretan što sam je našao”, rekao je Pierce za svoju suprugu.

Keely je bila novinarka, a veza im je trajala sedam godina. Već 16 godina su u braku, dobili su dvoje djece i sada svi zajedno uživaju u kući pored Atlantskog okeana i ne obraćaju pažnju na zle komentare koje ljudi prave na račun njenog izgleda.

Foto: Instagram

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


5 × = 15