Kako horoskopski znakovi ispoljavaju osjećanja?

0

Svako pokazuje svoja osjećanja i emocije na različite načine. Neki će vam svakodnevnim sitnim znacima pažnje pokazati šta osjeća, dok će drugi svoja osjećanja i emocije kriti duboko u sebi, iza maske ravnodušnosti.

Pogledajte kako koji horoskopski znak ispoljava osjećanja.

Ovan
Iako burno, bučno, glasno i nezgrapno, Ovan ispoljava svoja osjećanja. Ako vam je rekao da ste najljepša žena koju je sreo u životu, ne znači da za pet minuta neće sresti ljepšu. Kad iskreno voli, onda to otvoreno i kaže. Sve dok zamuckuje, znači da ni sam ne zna šta osjeća.

Bik
Bik je otvoren i transparentan kada je u pitanju ispoljavanje osjećanja, pokazaće ih javno i bez straha da će možda ispasti smiješan. Bik to čini nježnim dodirom, blagim riječima i tepanjem, ali očekuje i od vas da pokažete osjećanja. Ako ne ispoljava emocije, onda to znači da ništa i ne osjeća, odnosno da emocije ne postoje.

Blizanci
Ako vas uvlači u svoj život tako što vas upoznaje s prijateljima i roditeljima, znači da mu se zaista dopadate. Ipak, iako mu je stalo vas, znajte da to ne znači da je zaljubljen. Ako vas ne zamoli ni za kakvu uslugu, znači da vas iskreno voli.

Rak
Ne nasjedajte ako Rak kaže „nemoj da me ostaviš“. To ne znači da vas voli, već se boji da bude ostavljen. Zato Rak često opstaje i u vezi koja mu uopšte ne odgovara. On može čitav život da trpi samo da bi izbjegao neprijatnosti raskida. Ali, ako umjesto vas opere suđe, budite spokojni jer je ljubav koju osjeća neuništiva.

Lav
Ako je nježan i predusretljiv, ne znači da je zaljubljen. Dok se udvara on dijeli komplimente, ali kad vas osvoji, dobijate samo kritike. Ako je prestao da vas kritikuje i počeo da vam se umiljava, to je jasan znak da mu se sviđa neka druga.

Djevica
Nemojte mu nikada postaviti pitanje „da li si zaljubljen“, jer će se razmišljajući o tome odljubiti, čak i ako je bio zaljubljen. Njegova ruka preko vašeg ramena i provođenje dosta zajedničkog vremena siguran su znak da nešto osjeća.

Vaga
Ovaj horoskopski znak ispoljava emocije i onda kada ne postoje. Sve dok vam govori da vas voli, a i dalje radi ono što vam smeta, malo je vjerovatno da govori istinu. Kada počne da se trudi da u vezi oboje budete zadovoljni, tek tada možete znati da vas voli.

Škorpija
Zaljubljena Škorpija nikada neće posumnjati u vas, neće pomisliti da vam se možda sviđa neko drugi. Prvi put kada primijetite znakove ljubomore i posesivnosti, znajte da vas vjerovatno više ne voli čim sumnja u vas.

Strijelac
Nemojte da vas prevari kada vam Strijelac pomaže ili rješava vaše probleme, jer to nije dokaz da vas iskreno voli. Pravi dokaz da vas je voli, ili bar da osjeća nešto prema vama, je odlaganje svojih obaveza zbog vas.

Jarac
Jarac svoja osjećanja uglavnom nikada ne ispoljava, ali to ne znači da ništa ne osjeća prema vama. Nemojte ga uvlačiti u njemu neprijatne razgovore o emocijama, nego mu dozvolite da vas voli u tišini, bez riječi.

Vodolija
Vodolije misle da se ljubav ne može dokazati i izreći, pa ni ne želi da učestvuju u besmislenim poduhvatima. Pored toga, sam sebi izgleda smiješno u trenucima kada izjavljuje ljubav, zbog toga svoja osjećanja gotovo nikad ne ispoljava.

Ribe
Ako u svoj monolog ubaci po koji stih, ne znači da vam je time izjavio ljubav. Ribe se teško upuštaju u ispoljavanje osjećanja jer vjeruju da je emotivnost prvi pokazatelj slabosti. Ako počne da mijenja navike koje vam ne odgovaraju, budite sigurni da vas voli.

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


2 × 4 =