Jelena Krstić, pjevačica, umjetnica

0

Rođena je 1981. godine u Kovinu, srednju muzičku završila u Beogradu, a potom došla u Graz gdje je završila Universität für Musik. Kako joj je Graz bio premali, godine 2004. doseljava u Beč, gdje završava Vienna Konservatorium.

Njenu karijeru, između ostalog, obilježili su nastupi u „Prvom glasu Austrije“ i „The Voice“ 2005. godine, nastup s Bečkom filharmonijom 2013. godine, a pečat ostavlja prvi solo album „Ljubav“ izdat 2015. godine. Našli smo se u njenom komšiluku, u „Danielu“, jer se tu osjeća „kao u dnevnoj sobi“, ljudi su opušteni, a i hrana je odlična.

„Za mene je Beč definitivno najbolji grad za život. Beč je moj grad iz snova. Sve mi se dopada… Mnogo sam putovala i dalje putujem po svetu zahvaljujući svom poslu i zaista nijedan grad ne može da mi zameni Beč jer on ima neku ludu energiju koja mene pokreće u svakom smislu reči“, priznala nam je Jelena te dodala da bi joj, kada bi napustila Beč, nedostajalo mnogo toga: kultura, red, čistoća, socijalni sistem, ali i osmijeh kasirke.

 

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


+ 4 = 10