Hrvatska najpopularnija na TripAdvisoru: Dva grada prestigla i izvikanu Ibizu

0

Prema podacima o ponašanju i posjetima korisnika portala TripAdvisor, jedne od najvećih specijalizovanih platformi za putovanja na svijetu, Hrvatska se nalazi na vrhu popisa zemalja s ostvarenim najvećim rastom pretraživanja i popularnosti u prva četiri mjeseca ove godine.

Naime, popularnost ove zemlje porasla je za visokih 27 posto. Dodatna potvrda traženosti Hrvatske su gradovi Dubrovnik, koji je zauzeo prvo mjesto u kategoriji gradova s rastom popularnosti od 46 posto te Split koji se nalazi na odličnom drugom mjestu s rastom popularnosti od 41 posto.

Iza Hrvatske se, u kategoriji zemalja s najvećim rastom popularnosti na TripAdvisoru u navedenom periodu, nalazi Slovenija s rastom od 22 posto, Crna Gora s rastom od 18 posto, Grčka s rastom od 12 posto i Kipar s rastom od 11 posto, piše net.hr.

U kategoriji gradova, nakon Dubrovnika i Splita, najveći rast popularnosti bilježe Salou u Španiji s rastom od 39 posto, Ayia Napa na Kipru i Marmaris u Turskoj s rastom od 31 posto te španska Ibiza s 29 posto,.

 

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


8 − = 2