Horoskop i veze: Koji su najopasniji partneri?

0

Ljubomora je često najveći uzročnih brojnih svađa i raskida u vezi. Horoskopski znak može vam otkriti koliko je vaš partner ljubomoran, ali i koliko vam je vjeran.

Saznajte koji horoskopski znakovi su najljubomorniji i najopasniji kao partneri.

Ovan
Ako se istinski zaljubi, Ovan svog partnera voli svim srcem. Ali ako shvati da to nije to, prevara se dogodi iznenada i uopšte nije rijetkost.
Ljubomora: 75%

Bik
Bikovi vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza, zbog čega su vjerni partneri osobama koje vole. Nisu skloni prevarama i odolijevaju iskušenjima.
Ljubomora: 65%

Blizanci
Šarmu Blizanaca je teško odoljeti, čega su i sami svjesni, pa vole da koketiraju ako nisu u ozbiljnoj vezi. Ali, kada se istinski zaljube, Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu vjerni.
Ljubomora: 25%

Rak
Dok su u sretnoj vezi, Rakovi su vjerni, odani i čuvaju svoju vezu. Problem kod njih su veliki prohtjevi, pa često steknu utisak da veza nije vrijedna spašavanja.
Ljubomora: 85%

Lav
Lavove je lako zavesti ako znate kako sa njima, ali to ne znači da će rizikovati svoju vezu. Uglavnom će dobro promisliti šta mu više odgovara, a tek onda reagovati.
Ljubomora: 80%

Djevica
Djevice su vrlo vjerne i odane, što očekuju i od svog partnera. Ali, ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.
Ljubomora: 40%

Vaga
Vage vole da eksperimentišu i u vezi, zbog čega često i nisu vjerni. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. Ali, ako to nekome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi sretni i zaljubljeni.
Ljubomora: 50%

Škorpija
Vole da isprobavaju nove stvari i sklone su avanturama, pa mnogi mogu misliti da je ovaj znak sklon prevari. Ipak, kad pronađu partnera za život njemu će i da se posvete.
Ljubomora: 90%

Strijelac
Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vjernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su s vremena na vrijeme spremni da priušte sebi pokoju avanturicu.
Ljubomora: 20%

Jarac
Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su vjerni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.
Ljubomora: 30%

Vodolija
Vodolije je jako teško kontrolisati, jer vole da igraju igrice. Stoga nije ni čudo što često mogu da prevare partnera. Nesigurni su i često ranjivi, te skloni eksperimentisanju.
Ljubomora: 10%

Ribe
Ribe su poznate po dugim i stabilnim vezama, jer su otvoreni. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim djelima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.
Ljubomora: 70%

Foto: Thinkstock

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


8 − = 2