Festival kafe u Beču 2020.

0

Ljubitelji kafe iz čitave Evrope okupiće se u januaru u glavnom gradu Austrije na festivalu „Vienna Coffee Festival“ u pivari Ottakringer. Organizatori događaja pozivaju na proputovanje kroz svijet kafe. U jedinstvenom ambijentu sve će biti posvećeno pripremanju i degustiranju neobičnih vrsta kao i prženju kafe.

Od 10. do 12. januara 2020. godine označen kao „World’s coolest coffee event“ festival u Beču predstaviće najnovije trendove u svijetu kafe. Na probama i radionicama brojni međunarodni eksperti držaće predavanja o kafi, mašinama za pravljenje i prženje kafe. Nikada do sada na festivalu nije bilo toliko vrsta kafe u ponudi.

Šta je potrebno da bi se napravila perfektna mliječna pjena za kafu? Mit o perfektnom espresu – šta ga čini? Profesionalni baristi pripremaće espreso, filter-kafu i tzv. Cold Brew predstavljajući različite metode pravljenja.

Posjetiocima će takođe biti predstavljene interpretacije kafe sa žestokim pićima. Na predavanjima i radionicama stručnjaci će informisati ljubitelje kafe o svim novitetima u ovoj oblasti a oni koji budu željeli moći će da se snabdiju kafom, aparatima, filterima i drugom opremom neophodnom za pripremanje ovog napitka.

 

Izvor: Eurocomm-PR
Foto: Christina Karagiannis

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


1 + 7 =