Estrada: Štikle i cipelice zamijenila čizma

0

Gradska gužva i brzi život zamore čak i najaktivnije ljude. Upravo zato, mnogi poznati naši estradnjaci su odlučili da svoj život promijene selidbom na selo, a poneki su se čak okrenuli i poljoprivredi.

Jedna od njih je pjevačica Sanja Doležal koja osim što se preselila na selo, bavi se i uzgajanjem vlastitog voća i povrća i generalno se raduje svakodnevnici u gumenim čizmama. Slično je uradio i glumac Nenad Jezdić koji je svoj život na selu upotpunio proizvodnjom brendirane rakije koju rado poklanja svojim prijateljima, a ima čak i svoj traktor.

Proizvodnjom organskih proizvoda se bavi i pjevač Darko Rundek, a sve to ne bi bilo toliko čudno da Rundek nije Pariz zamijenio omalenim Povljima na Braču. Svoj penthouse u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu sa kućicom na selu zamijenila je i poznata modna kreatorka Verica Rakočević, a slično je uradila i Maja Volk, ali i glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.

Nizu estradnjaka koji žive dalje od asfalta se pridružio i frontmen „Partibrejkersa“ Zoran Kostić Cane. „Ja jesam Beograđanin ali sada šetam svog psa i jedem trešnje pored puta. Kad idem, niko mi ne seče put“, pohvalio se Cane. Slično su uradili i muzičari Tamara Obrovac, Alen Vitasović ali i Alen Islamović koji je u zadnje vrijeme takođe asfalt zamijenio njivom i bavi se proizvodnjom lješnjaka.

Kojina seoska komuna

Korak dalje od svih pomenutih učinio je Nikola Kojo koji je prije četiri godine za svoju oazu mira izabrao planinu Kosmaj gdje je započeo da pravi svojevrsnu “komunu“ za glumce s ciljem da “pobjegnu“ od gradskog života, van javnosti i gužve.

„Deo nedelje provodim na selu, a deo u gradu zbog poslovnih obaveza. Verujem da ću potpuno da se preselim i ja i moja porodica onda kada deca završe školu“, kazao je Kojo kojem se u komuni pridružio i kolega glumac Zoran Cvijanović.

Foto: Screenshot

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


× 4 = 16