Estrada: Ko su rekorderi po brakovima?

0

Broj estradnih razvoda ali i broj domaćih zvijezda koje su više puta stale na „ludi kamen“ sve je veći. Neke su sreću pronašle u drugom braku, a ima i onih koji su “da“ izgovorili tri, pa i četiri puta. Prva u nizu je Nataša Bekvalac čiji je prvi suprug bio vaterpolista Danilo Ikodinović, da bi se potom udala za rukometaša Ljubu Jovanovića, a ubrzo nakon razvoda uplovila je u brak sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem, sa kojim očekuje bebu.

Kaja Ostojić se, kao i Nataša, udavala tri puta. Prvi put to je bilo sa anonimnim Nikolom Dragojlovićem, drugi put s košarkašem Urošem Duvnjakom, te naposljetku sa svjetski poznatim DJ Junior Jackom.

No, obje je nadmašila pjevačica narodne muzike Zorica Brunclik koja je četiri puta izgovorila “da“. Taj četvrti put bio je sudbonosan jer već 32 godine živi u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Treća sreća je najveća

Da pjevačice nisu samo te koje se razvode dokazuju i njihove kolege. Primjer je Boris Novković iza koga su brak s Lucijom Novković, neuspjeli brak s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, te brak koji je trajao tek par mjeseci sa 19 godina mlađom Ines Katić.

Da je mlađe slađe, zna i Tony Cetinski kome je prva odabranica bila Antonela Butigan, pa Ivana Nobilo, a zadnja žena, nadamo se, je mlada Dubravka Dujak. Nju je Tony odveo pred oltar čak tri puta i to u Las Vegas, ali i Zagreb te njene rodne Vinkovce.

Izreka treća sreća pokazala se istinitom u slučaju Željka Bebeka. Željko danas iza sebe ima dvije bivše žene, četvero djece, tri unuka i 34 godine mlađu suprugu Ružicu.

No, rekorder po pitanju brakova je poznati zavodnik glumac Frano Lasić koji uživa u četvrtom braku s trideset godina mlađom Milenom Matić. Inače, Frano je rekorder i po najkraćem braku koji je trajao samo 21 dan.

 

Foto: Facebook/Toni Cetinski

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


8 + 4 =