Estrada: Ko se pokajao zbog estetike?

0

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se invazivnim operacionim metodama kako bi se proljepšale, te ujedno napravile pozitivan korak u karijerama. Brojne pjevačice nikad nisu priznale da su legle “pod nož“.

Bilo je i onih, poput Indire Levak iz bivše grupe Colonia, koja je tvrdila da su joj grudi narasle od masaže. Međutim, postoje i one zvijezde koje su zbog estetskih operacija zažalile. Jedna od takvih je i svojevremeno jedna od najatraktivnijih modnih “mladih nada“ Nina Morić. Njen uspjeh doživio je vrhunac kada se pojavila u spotu Rickyja Martina, ali je na kraju postala česta tema tabloida koji su joj se smijali zbog plastičnog izgleda.

Slično se dogodilo i starleti Tamari Đurić koja je preživjela niz zdravstvenih problema, a bila je čak i klinički mrtva. Isto je bilo i sa folkerkama Cecom i Jelenom Karleušom, koje su radi zdravstvenih problema morale ponovo da operišu grudi. Iz istih razloga će na operaciju najvjerovatnije i njihova estradna kolegica Goga Sekulić.

Zbog operacije grudi se pokajala i Ivana Banfić, ali i folkerka Vesna Vukelić koja je takođe priznala da je ugrađivanje silikona bila velika greška. Ona je pak zbog odlaganja remonta istih dovela svoj život u opasnost. Zbog silikona u usnama požalila je i manekenka Bojana Rajić, ali i Marina Visković kojoj su se usne deformisale.

Liposukcija najveća “prevara“

Pod nož radi boljeg izgleda legla je i Vesna Zmijanac, koja se podvrgla skidanju sala sa stomaka. „Bolelo je strašno i operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla pod nož“, rekla je Vesna.

Liposukciju je uradio i Tony Cetinski, a nakon operacije nosio je steznik i nije mogao čak ni sam da veže pertle. Liposukciju i to čitavog tijela uradila je i pjevačica Danijela Vranić, a tvrdila je da nikakav rezultat nije vidjela.

 

Foto: Facebook.com/Ivana Banfić I Bee

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


− 5 = 3