Dino Merlin o kćerki: Doživjela je sve – od neimaštine do kavijara

0

Iako je jedna od najvećih zvijezda na Balkanu, Dino Merlin rijetko govori o svojoj porodici, djeci i njihovim izborima, iako je svima poznatno da važi za porodičnog čovjeka.

Međutim, u nekoliko navrata je govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

“Naida je rođena kada sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, ‘kavijara i šampanjca’. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili New Yorka uvijek bio: ‘Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući’. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina” kazao je svojevremeno popularni pjevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista Glorija.

Inače, Merlinova kćerka danas je uspješna mlada žena koja vodi sopstveni biznis, a poznato je da je bila stipendistica prestižnog Univerziteta Oxford gdje je magistrirala. Merlinov sin Hamza je takođe poslovni čovjek.

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


× 6 = 42