Beč: Najbolja evropska destinacija 2019. godine

0

Objavivši listu „Najbolji veliki gradovi“ na svojoj internet stranici, časopis „Condé Nast Traveler“ proglasio je Beč najboljom evropskom destinacijom 2019. godine.

Na listi deset omiljenih gradova na svijetu za putovanja, glavni grad Austrije je na zavidnom četvrtom mjestu iza Tokija, Kjota i Singapura. Iza Beča nalaze se Osaka, Kopenhagen, Amsterdam, Barselona, Taipei i Sidnej.

Bilo da su u pitanju istorija, filozofija ili muzika, Beč svojom raznovrsnom kulturnom ponudom privlači posjetioce iz cijelog svijeta. “U Beču možete da posjetite četiri muzeja dnevno, ali uvijek će vam preostati još nešto da se vidi. Po najvećoj ciči zimi možete uživo da pratite prenos predstave na zgradi Državne opere. Čak i tada će uvijek biti gužva”, navodi se u članku magazina.

Ugledni magazin „Condé Nast Traveler” dodjeljuje ‘Nagradu čitalaca’ više od 30 godina, a ove godine je od 1. aprila do 30. juna ukupno 600 hiljada čitalaca američkog i britanskog izdanja glasalo za svoje omiljene destinacije, hotele i znamenitosti.

Izvor: Eurocomm-PR
Foto: WienTourismus/Paul Bauer

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


7 × 1 =