Astrolozi kažu da su ovo najsrećniji dani u januaru

0

Januar nam otvara vrata 2022. godine, a prema astrološkim prognozama, ovaj mjesec će nositi pozitivnu energiju, učiniće da se osjećamo bolje nego inače, a mnogi će biti motivisani započeti ispunjenje novogodišnjih želja.

Kao i svaki period, tako i januar 2022. ima numerološki i astrološki tzv. sretne dane, odnosno dane posebne snage. Tokom takvih datuma, možete poboljšati svoje raspoloženje i produktivnost, donijeti važnu odluku, krenuti na put ličnog ostvarenja, riješiti problem…

Dobro ste uradili ako ste u prva četira dana ove godine pokrenuli bilo kakav važan posao i rješavanje nagomilanih problema, ali pred nama je još srećnih dana.

18. januar 

18.1. se oslobađamo negativne energije koja se u nama skupila. Od ovog dana mnogi od nas će moći zaboraviti prošlost i usmjeriti pogled u budućnost. Uran će pomoći da se očistite od strahova i nesigurnosti. Ovaj dan će biti pun ugodnih iznenađenja.

24. januar

Mars će 24.1. prijeći u znak Jarca, gdje će ostati do 5.3. Finansijski sektor će cvjetati jer prisustvo Marsa u desetoj kući horoskopa stvara odlične uslove za rad i donošenje važnih odluka. Mnogi od nas će moći izaći iz svoje zone komfora i poduzeti konkretne korake.

29. januar 

Na ovaj datum Venera će započeti svoje direktno kretanje, zbog čega ćemo biti okruženi romantičnom energijom. Ovaj planet će nam dati snažan pozitivni poticaj. Mnogi ljudi će postati znatno produktivniji, ne samo 29.1., već i tijekom preostalih mjeseci u godini.

30. januar 

30. januara Mjesec će biti u opadanju u odnosu na Zemlju. To znači da će njegova udaljenost do nas biti svedena na minimum. Ovo će značajno povećati njegovu snagu i moćnu lunarnu energiju. Ako uzmemo u obzir da će ovog dana opadajući Mjesec biti u sazviježđu Jarca, možemo zaključiti da će dan biti vrlo produktivan. Mnogi će se posvetiti ostvarenju velikih planova i ambicija.

 

 

Foto: Freepik

Podijeli:

O autoru

Ostavi komentar


5 + = 12